Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaopiekunkakotek

kot opieka karmienie prosze poradzcie

Polecane posty

Gość nowaopiekunkakotek

mam w domu kotka kupilam mu plastikowa kuwetke oraz zwirek zapachowy hilton karmie go sucha karmą whiskas i daje mu zimną gotowaną wode czy dobrze go karmie i dobry zwirek czy cos byscie zmienili ???

Gość nowaopiekunkakotek
on puszcza bardzo smierdzace baki, czy go brzuszek boli?

Gość nowaopiekunkakotek
podszyw jestes zidiocialy

Gość książe - księciu to narzednik,
jest ok; pamietajk o urozmaiceniu mu posilku - rozne smaki, firmy, rodzaje karmy. jesli nie wychodzi zadbaj, aby mial trawe w doniczce. jesli wychodzi - kup kropelki na kleszcze. jest odrobaczony? jak nie, to profilaktycznie co pol roku trzeba, kosztuje to kilka zlotych, w zoologicznym sie kupuje tabletke

zwirek tak ale nie zapachowy - kotu to niepotrzebne, wrecz przeciwnie dla niektorych moze byc drazniace. I karma whiskas to zbior chemicznych odpadow, ale jak nie stac Cie na porzadne kocie jedzenie, ani na BARF to nic nie zmienisz pewnie.

dyrektore, lepszy whiskas niz karma z lidla, biedry. nie kazdy robi z kota ksiecia, zeby mu dawac ch... wie co. PS ja swojemu czasem kupuje jakies podroby, to tanio wychodzi a jemu smakuje no i zawsze to zdrowsze. jak lowie ryby to te mniejsze tez kot dostaje, albo patrochy z kur, gęsi

Gość srkdtu,dl
lepsza niż whiskas jest purina one- jeśli to mały kot- to do roku junior. woda musi być, ze żwirka polecam Benek lub Cat's Best- ten można spuszczac w toalecie. Najlepiej znajdź jakąś polecaną lecznicę przez kociarzy- zaszczep kotka i odrobacz. Odrobaczenie to może z 5 zł na pół roku. No i najlepiej wysterylizuj. Zwierzę się nie męczy - niechcianych kotów jest za dużo... Co jeszcze- siatki w oknach - żeby nie wyskoczył.

Gość srkdtu,dl
no i rybe nie za często- bo babcie karmią koty rybami a potem nerki padają- za dużo fosforu to niezdrowo. Można dać wątróbki kawałek, wołowinki- tylko sparz wrzątkiem a wołowinę przemroź w zamrażarce.

a co do karmy, tanio maja w sklepie krak vet, na necie jest ich strona, co jakis czas sa promocje, tylko trzeba kupic kilkanaście kg na raz - ale wtedy wychodzi 2-3 razy taniej niz normalnie w markecie

jak moj kot przyniesie jakaś mysz to mu ja nastepnym razem sparze wrzatkiem :D

Gość zadnych zapachowych żwirków
jak zesika ci kilka razy i nie posprzątasz od razu zrozumiesz ze nie kupuje sie zapachowych , one cuchną po przesikaniu w mysl zasady '' perfumowany gnój'' mój je whiskasa od zawsze i nie uwazam zeby to były odpady , jest zdrowy ma lsniacą sierść i uwielbia te whiskasy wiec po co przepłacać ? nie słyszałam zeby którys był chory lub zdechł od tego zmień tylko piasek bez zapachów i bedzie super jakiego masz tego kocura?

Gość srkdtu,dl
tylko, ze krakvet ma tą "małą "wadę- sprzedają rzeczy, których nie ma na stanie! Czekałam na karmę miesiąc, zwodzili mnie i obiecywali a potem tylko zwrot gotówki. jak krakvet- to za pobraniem.

Gość srkdtu,dl
tylko, ze krakvet ma tą "małą "wadę- sprzedają rzeczy, których nie ma na stanie! Czekałam na karmę miesiąc, zwodzili mnie i obiecywali a potem tylko zwrot gotówki. jak krakvet- to za pobraniem.

ja u nich kupowalam za posdrenictwem allegro i bylo ok. kilka miesiecy temu kupilam 15kg whiskasa dla kastratow za 90zl z przesylka

Gość srkdtu,dl
lepszy niż whiskas jest purina one! z puszek mylady

Gość i teraz tak
kot jest perski nie wypuszczany na dwor