Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvjdfnvdfvjnfb

czy sa tu córki starszych mam ?

Polecane posty

Gość nvjdfnvdfvjnfb

jaka jest waszxa relacja? jaka jest róznica?

Gość co to znaczy starszych
mam?? Dla jednych mama starsza to taka, ktora urodzila dziecko w wieku 30 lat, a dla innych w wieku 40 :) Ale ok, odpowiem ci jak to jest u mnie. Moja mama urodzila mnie majac lat 30. Dogadywalysmy sie rewelacyjnie do momentu przyejscia mojej mamy na emeryture (byla nauczycielka). Od tego momentu minelo 5 lat i nasze relacje bardzo sie ochlodzily...mama sie zmienila...wychodzi z domu tylko do kosciola i tylko kosciol jest jej autorytetem, nie ma znajomych, kolezanek, w ogole zamknela sie w soim malym swiatku zajamujac sie tylko ojcem (zrobila sobie z niego takie male "dziecko", ktore bez niej sobie nie poradzi), moje wszelkie dzialania krytykuje z biegu (np. mam 2 malych dzieci i powinnam siedziec z nimi w domu i zajmowac sie domem oraz mezem, a nie pracowac i "obarczac" pracuajcego meza obowiazkami) i ogolnie jakos nie mozemy sie dogadac...

Gość no proszę Cię... nie sądzę, ż
e autorce chodziło o matki 30-letnie:O to nie są "starsze matki", bez jaj:O pewnie takie koło 40-ki

Gość co to znaczy starszych
Dodam, ze ja swoje 1 dziecko rowniez urodzilam w wieku 30 lat (drugie w wieku 32) i modle sie, zebym jak najdluzej byla taka katywna jak teraz...Wiem, ze to mozliwe, bo babcia mojego meza jeszcze w wieku 92 lat jezdzila samochodem :) i wiem,z e im dluzej czlowiek pozostaje aktywny na roznych polach, tym pozniej sie starzeje (nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie i mentalnie)

ja mam młodą mamę a niestety przepaść między nami jest ogromna, nie mamy i nie miałyśmy nigdy ze sobą dobrego kontaktu ;( co poradzić.. za 8 ms sama zostanę mamą i nie pozwolę by kiedyś stracić tę więź

Gość tlusta krowa
moja mama miala 38 lat jak mnie urodzila, cale zycie mialam z nia super kontakt az do momentu pierwsego faceta. Przerosl ja fakt ze moge uprawiac sex, skonczyla sie przyjazn a zaczelo przesladowanie. Tak jest do dzis, chociaz mam juz dzieci......

Gość nvjdfnvdfvjnfb
starsz miłam na myski blizej 40 tki niz 30 tki