Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzatabezmistrza

mężczyzna powinien być autorytetem kobiety

Polecane posty

mąż musi być autorytetem moralnym i umysłowym, jako człowiek prawy i inteligentny dążący do wzniosłych celów!

mało tego, jeżeli facet nie jest autorytetem dla kobiety w żadnej dziedzinie to mało która kobieta będzie szczęsliwa w takim związku, gdzie sama nosi spodnie i decyduje o każdej dupereli.

Gość nie rozumiecie znaczenia tego
PS moim zdaniem partner powinien byc na rownym poziomie "autorytetu" co kobieta. czyli ani pantoflarz, ani święty ktoremu co rano bije sie poklony. zarówno kobiety, które szukają podporzadkowanych, skamlących pantoflarzy, jak i te szukające drugiego ojca w partnerze, maja nierówno pod deklem.

taaa..facet powinien byc stanowczy i onkretny a nie takie "cieple kluchy"

Gość miły telefon
malgorzatabezmistrza napisałem "...Bo pokochasz tego kogoś za coś co będzie Ci imponowało..." żeby pokochać za coś trzeba to poznać napisałem tak samo, nie ważne zgadzamy się!:):):)

Gość miły telefon
dobra a nie wpadliście na to że udany związek to taki że jedna i druga ze stron są dla siebie autorytetami ale byc może w innych dziedzinach???

"dobra a nie wpadliście na to że udany związek to taki że jedna i druga ze stron są dla siebie autorytetami ale byc może w innych dziedzinach???" nie odczułam by faceci szukali autorytetu, oni strzelaja fochaa gdy kobieta okazuje sie autorytetem a nei sameic :)

Gość miły telefon
a to przepraszam nie doczytałem:)

bo najsłuszniej wyklarował to miły telefon- powinni być dla siebie autorytetami w uzupełniających sie dziedzinach, a nie rywalizując, kto lepiej te śrubki wkręca.

ja wolę wkręcać śrubki niż np. gotować :)

ti już nie wiem o co ci chodzi, szukasz autorytetu MĘSKIEGO czy godnego przeciwnika w walce o władzę w związku?

Gość miły telefon
nie odczułam by faceci szukali autorytetu, oni strzelaja fochaa gdy kobieta okazuje sie autorytetem a nei sameic ogólnie problem jest większy nie chce mi się filozofować ale ludzie się niestety źle dobierają nie wiem może nie jest im dane się spotkać. Do życia potrzebny jest partner który nie bedzie Cię wnerwiał, przeszkadzał, blokował, z którym temat się nie urywa z którym seks zawsze jest ok itd itp I oczywiście ktorego przede wszystkim mocno Kochasz związek musi opierać się na partnerstwie, u takiego kogoś znajdziesz autorytet i wszystko czego potrzebujesz:)

no i last but not least, nie powinny sie dobierać w pary dwie osoby, z których żadna nie lubi gotować, a każda lubi jada w domu. ;)

Gość miły telefon
njunnujn hahaha sory ale rozbawiło mnie to bo akurat znam taki przykład i obiady tylko w weekendy jadaja :)

nie o gotowaniu jest temat :) nie zamierzam tez z moim facetem rywalizować, wrcz przweciwnei chcę byśmy sie wspierali, ale jak mamy sie wspierać gdy facet nei am u mnei autorytetu? do takeigo faceta nie przyjde ze zmartwieneim\

no nie, nie możesz być z facetem który nie ma u ciebie autorytetu, to już ustaliliśmy, ze szukasz takiego do skutku.

Gość miły telefon
nie u siostry, powiem Ci że trafił się jej Ona w męskiej osobie i na odwrót są zajebiści:)

Gość miły telefon
każdemu tylko życzyć takiej drugiej połowy:)

nie każdemu :) mi nie :)

Gość miły telefon
no jak nie chcesz kogoś z kim będziesz się zawsze dogadywała?? no chyba o to Ci chodzi wtedy ten autorytet bedzie:)

dogfadywac mozna sie z przyjacielem, facet powinien umeić podjać decyzję a nei być uległy

podsumowując: szukasz Dominującego, lubiącego gotować faceta, k tóry będzie Tobie ustępował i nie da sie zagonić do kuchni. jeszcze większe życzenia: POWODZENIA! ;)

Gość alicja z kolee
Noeprawda, moj nie ma focha a jest dumny ze mnie kiedy dyskutuje o mojej pracy ktora kocham i w ktrej jestem dobra. Chwali sie mna i pokazuje moje projekty. Ja chwale sie nim bo w swojej pracy tez jest niezastapiony :-)

alicjo - zapewne reprezentujecie rózne zawody

Gość alicja z kolee
Zblizone zwiazane z budowlanka. Ja projektowanie i dekoracja wnetrz on koerownik budowy. czesto dyskutujemy i pomagamy sobie nawzajem w roznych kwestiach.