Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może jednak....

Moja Żona narzeka......pozostaje "cos" bez zobowiazan??

Polecane posty

Gość może jednak....

Moja Żona narzeka na to że zbyt często chce się z nią kochac....:/ w łóżku jest nam obojgu ze sobą wręcz idealnie, czesto o tym rozmawiamy i doskonale wiemy czego nam trzeba, tylko dla Niej codziennie to zbyt czesto.......mozna to w jakis sposob poprawic tzn Jej libido?? czy pozostaje "skakanie po innych kwiatkach" ??

Gość nie rozumiecie znaczenia tego
pozostaje zastanowienie sie, jaki gatunek ssaka reprezentujesz. czy czlowieka, czy marcującego kota. zastanowienie sie nad rodzajami potrzeb w zyciu i ich hierarchią - zarowno hierarchia wartosci jak i pozycja na drabinie ewolucji. wszystkie przeslanki pokazują, że jesteś tępakiem sterowanym hormonami. pamiętaj, że tępaki nie maja łatwego życia - tobie sie fuksnelo, masz super żonę, ale czy jest sens to znisczyc?

Gość może jednak....
TĘPY TO MOŻE JESTES TY!!! zamiast pisac kretyńskie komentarze, może najpierw wypadaloby zapytac, w jakim zwiazku jestesmy.....takze dla sprostowania zyjemy w wolnym zwiazku zasady mamy ustalone, mozemy robic co chcemy i z kim chcemy jak mtylko mamy na to ochote, a kwestia tego ze z tego przyzwolenia ktore sobie dalismy ponad 5 lat temu oboje nie korzystalismy nie oznacza ze nie mozemy tego robic.

Gość może jednak....
widzialy galy zanim nam sie urodzilo dziecko ( teraz ma 2,5 roku) bylo wszystko w normie

Gość adinnaaaa
ty myslisz, ze przez cale zycie bedziesz mial demona deksu w lozku? wszystko sie nudzi, sex tez. nie zachowuj sie jak gowniarz, ktory pierwszy raz zamoczyl. w zyciu sa wazniejsze sprawy

może seksuolog? może ma za dużo obowiązków i jej nie pomagasz? może nie czuje się atrakcyjna po porodzie? może byś tak z nia pogadał zamiast myśleć o seksie na boku? ja pierdole nienawidzę niektórych gatunków samców :O strach wychodzić za mąż i rodzić dzieci :(

Gość może jednak....
czy ktoś ogarniający tego typu problem moglby cos w tej kwestii doradzic??.

Gość może jednak....
rozmawialem. i odpowiem. nie, nie czuje sie nie atrakcyjna. nie. w obowiazkach domowych rownież jej pomagam pod kazdym wzgledem. problemem jest jej libido ktore spadlo znacznie po połogu.

Gość podobny do nikogo
ja mam dokładnie ten sam problem z żoną i też się zastanawiam

Gość a co tu tlumaczyc
a antykoncepcja? niektore srodki hormonalne obnizaja libido. mnie libido podniosla seria masazy i medytacji.

Gość może jednak....
antykoncepcja owszem, z tym że tabletki ma dobrane w 100% odpowiednie "jasminelle" one juz troszke te libido poprawily...... ale mowcie co chcecie nadal seks raz w tygodniu to klęska...:/