Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrendyJazzyCool

Ale wpadka. Matko! A on przestał się odzywać i wcale mu się nie dziwię.

Polecane posty

Gość TrendyJazzyCool

Mój dobry kolega, na którego od dawna miałam ochotę wczoraj wpadł do mnie. Oczywiście odwaliłam się cud-miód. czułam,ze coś nie tak jest, ze dostałam okres, ale zlekceważyłam to, bo przecież to musiałby być wielki pech,kiedy ON akurat do mnie przyjezdza wieczorem, a ja akurat własnie teraz dostałam okres. Zaczęły się pieszczoty, zaczął się do mnie dobierać, nagle zamilkł spojrzał swoje palce:-( jakby barana zarżnał. Ale żenująca sytuacja. Bylo mi tak niezręcznie. I jest on się nawet nie odzywa.

Gość Bbbuhuuhu
No sorry moglas go uprzedzić!!! Przecież to obrzydliwe

Gość TrendyJazzyCool
Nie wiedziałam, czy dostałam akurat w tym momencie.

Gość Bbbuhuuhu
No jak pisalas ze wiedzialas Porazka

Gość smigamdygam
odezwij sie do niego i powiedz o co chodzi moze glupio mu sie odezwac no glupia wpadka rzeczywiscie ale to w koncu normalna rzecz ;p bedziecie sie kiedys z tego smiac ;)

powinnas była go uprzedzić a teraz dupa zimna eh mojemu facetowi nie przeszkadza okres o ile czuje sie na siłach to nie powiem tez wtedy sie kochamy

Gość smigamdygam
zapytaj go czemu nie sie odzywa no szkoda zeby przes taka sytuacje wszystko sie popsulo miedzy wami

Gość TrendyJazzyCool
Po prostu czułam,ze coś mnie brzuch boli, na to spotkanie czekałam wiele i akurat w ten dzien wieczorem okres? Nieprawdopodobne:-( Napisałam smsa,ze przepraszam za wczoraj... A on nic. Wczoraj chwile pogadaliśmy i zmył się szybko.

Gość smigamdygam
no to pech... a jak poczulas cos to czemu kobito nie poszlas do lazienki zobaczyc !?

Gość TrendyJazzyCool
Bo miał juz być, mogłam pojść sprawdzić a ja wolałam sobie włosy poprawiać, dziewczyny, ja byłam taka podekscytowana...

Gość smigamdygam
hehheh wspolczucje..;p jak tak ci zalezy dzwon teraz i pytaj sie o co mu chodzi ?