Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika28047

Czy jest tu ktos po podwiazaniu jajowodow -,,sterylizacja,,?

Polecane posty

Gość anika28047

mam pytaie czy ktos wykonywal taki zabieg ? jak jest po - prosze o podzielenie sie odczuciami .

Gość fifiy
to jest nielegalne szmato w polsce

Gość anika28047
czemu szmato - mam 3 dzieci i nie chce wecej

Gość Van Zann
zgłaszam tam, gdzie trzeba. to jest w Polsce nielegalne 🖐️

Gość anika28047
nie mieszkam w polsce wiec problem legalnosci dpada - pytam cz jest ktos po i jak sie czuje .

Gość anika28047
ludzie co wy z ta nielegalnoscia -? ok w polsce kazda decyzja jest nielegalna wl kosciola nawet tabletki - pytam osoby powazne i znajace temat

Gość everythingalonee
najpierw dostajesz kilka kopów w brzuch, żebyś zemdlała, potem rozpruwają ci brzuch, biorą sznurek, albo kawałek druta i podwiązują :classic_cool:

Gość adinnaaaa
jakis czas temu interesowalam sie tym tematem. w polsce niestety to jest malo popuralne no i nielegalne. ale mozna znalesc troche opinii na ten temat. kobiety sobie bardzo chwalily, tylko taki minus ze niektorym sie to odwidzialo i znow chcialay urodzic

Gość anika28047
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość anika28047
NIE MIESZKAM W POLSCE !!!!!!!!!!!!!!! a gdzie znalazlas te opinje? masz stronke moze - do fifiy - jestes glupia jak but.

Gość anika28047
do fifiy - wiesz gdzie mam polskie prawo ? mam 3 dzieci i nie chce miec wiecj , wiec przestan wypisywac te bzdury ok ?

Gość anika28047
czemu wiekszosc kobiet jest tak agresywna i wulgarna - moze to faceci -ale im nic do tego .

anika28047 - kobiety są agresywne i wulgarne bo inteligencji im brakuje i do tego nie wiedzą co ci odpowiedzieć bo nie mają wiadomości na ten temat ale pokazać się trzeba ;)

Gość hilda oiuju8
Aniko - niestety nie wiem, jak to jest po takim zabiegu, ale przyznam, że sama się nad nim zastanawiam. Podobno nie wpływa to na cykle - miesiączki są jak były. Przez pierwsze 2-3 miesiące po zabiegu trzeba ograniczyć współżycie, a także stosować prezerwatywy, bo wtedy nie wiadomo jeszcze na 100% czy zabieg się udał. Czytałam też, że chociaż przywrócenie płodności niby jest niemożliwe, to jednak zdarzają się przypadki ponownego udrożenienia jajowodów, a wtedy jest wysokie ryzyko wpadki i ciąży pozamacicznej. Tyle wygrzabałam w necie. Skoro nie mieszkasz w Polsce, to zapytaj po prostu swojego lekarza w innym kraju.

Gość anika28047
dzieki dziewczeta. pytalam lekarza wszysto tak ja kolezanka powiedziala - ja na pewn nie chce dzieci - ludzie mam 37 lat - niby nie tak zle ale.... . kurcze chodzi i oto czy np jakies zrosy sie nie robia- czy nie boli , czy po zabiegu jakis antybiotyk itp. ale dzieki dziewczyny ... sa jeszcze normalni ludzie ... tadaaaaaa!

Gość anika28047
w polsce tez oczywiscie sie te zabiegi wykonuje - tak jak aborcje , tak jak sie kupuje na stronie wow tabletki poronne itp. trzeba mie pieniadze i tye - taka ta polska .... niestety

Gość dfggghhgjj
ja mysle ze to jest bardzo szkoldiwe i ma koszmarny wplyw na organizm.

oczywiście, że jest to legalne w Polsce. Nielegalne jest pozbawianie płodności wbrew czyjejś woli.

Gość jestem ponad 10 lat po takim
zabiegu ze wskazań medycznych. Miałam to oczywiscie pod pełna narkozą,podczas innego zabiegu. Miesiączka jest normalna,cykle trwają tyle samo. Funkcjonuję tak jak i przed. Jedynie wiem,że już nie będe mogła rodzic.

Gość anika28047
kozetka - nie ma ustawy ktora jasno to okresla - wiec sie tych zabiegow na zyczenie nie wykonuje - ja mysle moje cialo , moja plodnosc- moj wybor.

Gość anika28047
dziekuje za odpowiedz - 10 lat po - pozdrawiam .

Gość kolezanka malgosi
ja mam podwiązane od 19 lat i jest ok, tzn. normalnie (podczas drugiej cesarki mi podwiązali, ze względów medycznych)

Gość chyba pojde do euro rtv agd
moja kotka jest po sterylizacji spytać ją o coś? :(

Gość anika28047
tak spytaj kota jak sie czuje - kazda wypowiedz sie liczy .