Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za mgiełką....

To było 3 lata temu...

Polecane posty

Gość Karolciaaaaaaaaa
mam 25 lat. Byliśmy bardzo młodzi. Powód rozstania? Chyba byliśmy za mało dojrzali na tak poważny związek i to nas prezerosło. Strasznie się kłóciliśmy, niemalże codziennie o głupoty. Nie mogłam już znieść tego co się z nami stało, jak się ranimy.

Gość Karolciaaaaaaaaa
Czasami tak myślę gdybyśmy na sibie trafili później może inaczej by się to potoczyło. Naprawdę do pewnego momentu bardzo się kochaliśmy, wspieraliśmy i byliśmy również przyjaciólmi.

Gość Za mgiełką....
Eh..przykre. A on kogos teraz ma? Moze warto zawalczyć..ja tez szansy juz nie mam ale ty?

Gość Karolciaaaaaaaaa
Z tego co mi wiadomo to nie ma nikogo i odkąd się rozstaliśmy nie był w żadnym poważniejszym związku. Hmmm nie wiem czy to jeszcze mogłoby się udać. Ostatnio się odezwalam, ale wyszło na to że zrobiłam z siebie idiotkę. on pracuje za granicą, napisałam coś w style, że myślę o nim cały czas. A on, żebym dała sobie spokój i że nie rozumie o co mi w ogole chodzi. Więc napisałam, że ok dam sobie spokój po czym skasowalam jego nr, żeby więcej mnei nie kusiło.

Gość Za mgiełką....
O kurde...no to faktycznie chyba nic z tego :/ Zadziwiające jak faceci potrafią szybko zapomnieć...żałuję ze nie jestem facetem :(

Gość Karolciaaaaaaaaa
Ogólnie to ja jego nie mogę rozgryźć. Przez długi okres czasu po zerwaniu utrzymywaliśmy kontakt, miałam wrażenie że mu zalezy w jakiś sposób. Była taka sytuacja jakieś 1,5 roku temu, że jak przyjechał to jak zwykle się spotkaliśmy (zawsze jak wracal przychodził pogadać), wypiliśmy parę drinków iw wylądowaliśmy w łóżku. Potem odebrałam to tak, że no dobra alkohol i nas poniosło i nic więcej to nie powinno znaczyć. On wrócił znowu do pracy a ja zaczęłam się z kims spotykać, kiedyś zadzwonił i mówił ironicznym głosem że słyszał że jestem Z K. Od temtej pory kontakt się urwał.

Gość a co powiecie jesli ktos
...jest w związku i pojawia się ktoś trzeci, przyjaciel, który skłania do refleksji i wprowadza zwątpienie? jednak osoba owa trwa dalej w swym postanowieniu i mimo wszystko wiąże się z narzeczonym czy jeśli w związek wkracza zwątpienie i rodzaj pożądania do innej osoby, to czy warto kontynuować poprzedni związek? czy to nie oznacza, że coś jest nie tak skoro zainteresowaliśmy się kimś innym?