Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiul!!

dzisiaj byłam zniesmaczona zachowaniem facetów

Polecane posty

Gość tiul!!

nie byłam ubrana jakoś wybitnie ale oglądali się za mną faceci tatusiowie mężowie i inne .. i szczerze współczuje im partnerką bo nie chciałabym być na ich miejscu .np jedzie jakiś tatusiek uśmiecha się do mnie łeb wykręca a na tyle dzieci w fotelikach żałosne do reszty

Gość JA TEŻ taki jestem
normalne zachowanie facetów. Co w tym złego? Wy to byście chciały, żeby facet postępował wg jakiegoś tam waszego wzorca zachowań jak pies. Porównaj to do siebie, przechodzącej obok wystawy sklepowej z butami, mam Cię za każdym razem rugać i karcić jaka to jesteś pusta idiotka bo się oglądasz za butami i fatałaszkami?

Gość tiul!!
śmiej się śmiej ale ten tatusiek gdybym mu dała sygnał do działania i odwzajemniła te końskie zaloty to pewnie by zaraz poszedł w tango

Gość malgorzatabezmistrza
mnie oglądanie się nie zniesmacza :) może dlatego, ze do mnei faceci uśmeichają sie serdecznie :)

Gość tiul!!
ale do czego ty porównujesz kobietę? do obuwia? no ludzie..

Gość tiul!!
ahhh a mnie się wydaję że to banda zboczków

Gość JA TEŻ taki jestem
Nie porównuję kobiety do butów tylko mechanizmy, czaisz?

Gość taaaaaaa a potem jak ma taka
kryzys w związku, to się chwali na lewo i prawo, że jest ładna i faceci na nią zwracają uwagę... wam to się jednak nigdy nie dogodzi, baby. gupie jestescie jednak.

Gość tiul!!
no czaję czaję;)

Gość tiul!!
drażnią mnie tatuśki patrzące za dupami!! od tak tyle w temacie dowidzenia

Gość tiul!!
błędne diagnozy niestety

Gość dfdghjkkh
dla mnie to dziwne, jak ja ide ulicą to nie patrze sie po ludziach czy sie na mnie gapią, wiec masz cos z glowa nie tak ;)

Gość eutrturturu
parterką? a ja współczuję Tobie tego, że wagarowałaś na lekcjach języka polskiego

Gość tiul!!
literówka a nie analfabetyzm

Gość co chcesz wiedzieć?
literówką byłoby "partnerkol". nie kłam, nie wiedziałaś, jak się pisze :O

Gość dfdghjkkh
to jak ty idziesz to leb ci lata i tylko patrzysz kto sie za toba oglada? :D

Gość tiul!!
hah to ty patrzysz się w ziemię i idziesz jak obłąkana?

Gość tiul!!
urażona cipo jak ktoś nachalnie się w ciebie wpatruje to jak można to przeoczyć?

Gość bnhm
mnie też to obrzydza! A gapią się- idą z babami i łeb lata na boki. Koło mnie jest przedszkole- tatuśkowie odbierają dzieci- chociażby dziś- jeszcze się cieszył głupio... A tak samo ubieram się i wyglądam normalnie...

Gość w liczbie mnogiej
om partnerkom więc brakuje M a zamiast O jest Ą dziwna literówka ;) ale autorka ma racje, że faceci sa dośc żałośni- wystarczy im kawałek tyłka i dekoltu- i to nawet nie musi być opakowane w wyzywające ubranie, a oni się oglądają jakby mieli łeb na sprężynie- SMUTNE wiadomo, że jak ktoś ma kuszące kształty, to fajnie zerknąć- nawet ja patrzę z przyjemnością na jakąs mega zgrabną damską pupę, ładny dekolt czy zwyczajnie ładną buzię albo nogi, ale nie zachowuję się przy tym jakbym małpiego rozumu dostawała bo można 'podziwiać' piękno, zgrabność i nie zachowywac się przy tym jak napalona małpa

Gość bnhm
nawet nie umiecie panowie patrzeć na kobiety- łypiecie jak wygłodniałe psy- za granicą chociaż starają się dyskretnie zerkać, żeby siary nie było

Gość o ja pierdziu!
Autorka nie zna przypadków po prostu, nie zna odmiany przez przypadki, a i z liczbami (pojedyncza, mnoga), ma problem. Także popatrz trochę w książki, a nie za "tatuśkami" się oglądasz:D🖐️

Gość dfdghjkkh
hm tak sobie myślę to sie cieszcie szmaty poki patrza bo po 40tce pies z kulawą nogą sie nie obejrzy :D

Gość bnhm
głupi jesteś. z czego się cieszyć? z tego, ze żyjemy w społeczeństwie bezmózgich pitekantropów? pffffffff

Gość tiul!!
ale ja wcale nie ubieram się wyzywająco nie jestem z terenów podmiejskich nie lubię zwracać na siebie uwagi tłumu i nie patrzę w chodnik jak sierota tylko chodzę z podniesioną głową a jak ktoś szczerzy do mnie zęby i mierzy mnie wzrokiem wygłodniałego psa to aż mnie skręca

Gość tiul!!
tak wybitni znawcy ortografii polskiej próbują stłamsić temat bo prawda w oczy kole..

Gość tiul!!
a mamuśki latają z językiem na brodzie .. a jak idą te bardziej odsłonięte to dostają ślinotoku

Gość bnhm
popieram. ja też nie wyglądam jak ufo, jestem tylko wysoka - ale też bez szału- przeciętnie wysoka i szczupła, ale bez anoreksji.. i tylko tyle dpprawdy wystarczy żeby latały oczka. Obojętnie, stary, młody.. młodzi mnie mniej obrzydzają bo i gapią się dyskretniej. najgorsze te podtatusiałe... ble

Gość tiul!!
nie wiem ja odróżniam spojrzenie na atrakcyjną postać a co innego łapczywe wpatrywanie się