Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

robie filmiki o moim zyciu w Los Angeles-zapraszam!!!

Polecane posty

Gość szz
Jesteś urocza, twoje filmiki bardzo miło się ogląda. Fajnie jest dla odmiany zobaczyć kogoś pogodnego. Możesz powiedzieć mi jak trafiłaś do Los Angeles i w jaki sposób tam zarabiasz na życie?

sub ode mnie! a powiedz nie jestes troszke samotna? marorruda 15 godz. temu bardzo dziekuje! a bylam ale odkad zaczelam robic filmiki duzo mniej to czuje !!! Pozdrawiam :) ella4pl w odpowiedzi do: marorruda 15 godz. temu Tym komentarzem się wydałaś. Robisz filmiki bo nie masz nic innego do roboty i boisz się czuć samotnie. Zerem jesteś!! Pozdrawiam

Gość hahhahahahahaha
uwielbiam Cię! jesteś megapozytywna i zawsze poprawiasz mi humor :D

Gość dlaczego odpisujesz
sama do siebie?

Gość dlaczego odpisujesz
sama do siebie?

Gość szz
Nie przejmuj sie negatywnymi komentarzami, w Polsce pełno jest maruderów którzy tylko szukają czegoś, do czego się mogą przyczepić.

troche już przynudzasz. faje filmiki ale jesteś nachalna i zasmiecasz forum. trzymaj sie jednego tematu a nie zakladasz 100 innych takiej samej treści :o

Gość powiedz nam wszystkim
dlaczego znowu sobie odpisałaś?

Gość hahhahahahahaha
nie rozumiem ludzi, którzy po tobie jadą. Nie zwracaj na nich uwagi... I tak będziesz mieć wiernych widzów :) :)

oczywiscie ze sie nie przejmuje nie wytrzymalabym sama w usa bez duzej dozy sily i musze zachowac pozytywizm na filmiki!! :)

ja juz kocham tych wiernych widzow!! :) i dla nich bede filmiki robic :) super ludzie!!

Ja trzymam kciuki za Ciebie! :) nie przyjmuj si ę idiotkami typu kretynka na nicku "wredna blondyna" bo z niej to jakiś pajac, takie głupoty tu wypisuje, że hej! :) widać ma nudne puste życie, i jedynym jej celem jest skrytykowanie jak największej ilości osób, by poczuć się troszkę lepszą. buziaki autorko 🌻