Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już się pogubiłam28

czy to normalne ze 30letni facet nie ma ochoty na seks?

Polecane posty

Gość już się pogubiłam28

Ja 28, on 30 lat. Razem od 9 lat. Seks uprawiamy raz na jakieś 6 tygodni. Na początku oczywiście było inaczej, on mógł zawsze i wszędzie. Jak nie mieszkaliśmy razem i widzieliśmy się np 3 razy w tygodniu to było pewne, że za którymś z tych razów będziemy się kochać. Od kiedy mieszkamy ze sobą (od 2 lat), a on zaczął nową pracę seks jest rzadkością. Próbuję coś zaczynać sama, ale go to nie wciąga. Wiem, ze problem stary jak świat ale poradźcie coś :( aha i uprzedzam, ze z nim już wielokrotnie o tym rozmawiałam, ale niczego mi to nie wyjaśniło i nic się nie zmieniło

Gość gdfhhjhk
a czy to normalne ze ty jestes taka latwą dziwką? i dupska dajesz bez slubu tyle lat?

Gość ma inna
na bank

Gość Samiec Alfa 100%
Jak się z laseczki transformowałaś w bazyla to się nie dziwię że nie ma ochoty Cię wydymać. Pecha masz bidulko, może mniej żryj i rusz cielsko na siłownię czy też basen? to i ochota mu wróci. Albo jesteś jedną z tych co się określa mianem królewny jęczybuły

Gość to Alf ma samca ?
i jeszcze tak głupiego że niskie libido albo chorobliwy onanizm tłumaczy winą baby? Alf zszedł na psy :(

Gość racja po stronie alfa
Jak się z laseczki transformowałaś w bazyla to się nie dziwię że nie ma ochoty Cię wydymać. zauważyłem że wiele dziewczyn przez 9 lat potrafi zmienić się z laski w bazyla :O

Gość no tylko niebywałe
ze faceci non stop piękni i młodzi :D:D:D:D:D:D:D

Gość Samiec Alfa 100%
Skoro na początku ją zapierdalał aż miło a teraz nie chce to po czyjej stronie jest wina? Jego? Libido mu spadło? u 30 latka? Wali gruche namiętnie? Pieprzenie. Jej wina jest. Pewnie marudzi od rana do wieczora, narzeka na niego, a do tego się spasła jak maciora po ósmej laktacji. Niech wróci do stanu sprzed związku tj. zadba o siebie, nie łazi po domu w dresiwie, zrzuci zbędne kilogramy to i facet się poprawi. Informuje was Paniusie że jak facet nie ma ochoty was dymać to oznacza tylko jedno w jego oczach nie jesteście juz pociągające i tyle!.

Gość to Alf ma samca ?
Powinnas go w zada kopnąć i niech wypitala 30letni impotent

jak od początku dawałaś mu się dymać to nie dziwne, a mówili żeby z seksem czekać do ślubu? mówili!

Gość złota mysl
Po pierwsze zastanów się czy nie ma on bardzo stresującej pracy bo ja swojego czasu też tak miałem że mi się nie chciało bo miałem inne spray na głowie. A po 2: Facet pojeździł już na tobie 9 lat, to tak jak z samochodem jak się kupuje nowy ma się ochotę nim jeździć codziennie a po 9 latach albo się chce go sprzedać bo już ma za duży przebieg, albo jest zaniedbany albo się go zostawia bo po prostu to jest wymarzony samochód ale juz nie ma takiej frajdy z jazdy.

Gość Antonio de
do=już się pogubiłam28 jak wyglądasz...? i jak się kochacie...?

Gość no tylko niebywałe
wina może jego- że leniwy się zrobił, może sam się zapuścił, nie ćwiczy, je byle co i zwyczajnie mu nie staje :O albo staje na chwilke :D:D:D:D

Gość no tylko niebywałe
no ale to samo tyczy się facetów- co myślą, że drąga wystawią i kobieta już w 7niebie? :O idę o zakład, że kobieta ma większą szansę na młodszego kochanka niż facet na kochankę :) tylko, że kobiety są zwykle bardziej lojalne wobec samców debili :O

Gość złota mysl
do-> no tylko niebywałe challenge accepted :D:D

Gość to Alf ma samca ?
Prawdziwy mężczyzna weźmie się za poprawę tego stanu ale jak ktoś się nazywa samcem alfa a w pierwszymi zdaniu zwala problem na babe to tylko żal.pl

Gość no tylko niebywałe
ja nie uprawiam seksu na wyścigi 🖐️ problem w tym, ze kobietom bardziej niż na czyimś ciele (tudzież fiucie) zależy na zaangażowaniu emocjonalnym i 'stałości uczuć' poza tym- kobieta, która tego nie potrzebuje i podobnie jak wielu mężczyzn stawia głównie na przyjemność cielesną, na CIAŁO partnera jest zwykle wyzywana od najgorszych :) co uważam za zabawne, bo żyje życiem, którego zazdrości jej 99%samców, którzy ją wyzywają, a którzy jednocześnie nie moga nawet liczyć na jednonocną przygodę z taką kobietą :)

Gość 9 lat seksu = nuda
facet pewnie wyjebie cie i znajdzie sobie mlodsza

Gość to Alf ma samca ?
Ten wniosek ci się nasunal po tym jak twój tatus znudzony mamusie wyjebał?

Gość yuuy
the end kiedyś musi nastąpić

Powiem Ci że ja mam podobnie. Też już mam prawie 30, mam kobietę młodszą od siebie. Jesteśmy razem prawie 3 lata i po prostu moje zainteresowanie seksem z nią dramatycznie spadło. Myślę że zwyczajnie mi się znudziła. Jeśli chciałabyś wiedzieć więcej o tym jak to wygląda z perspektywy faceta i potrzebujesz pogadać to napisz do mnie na: drogadoswitu@interia.pl

Gość :(............................
smutne co wy tu piszecie :( ale przyznam, ze ja ze swoim tez mam taki sam problem...od poczatku zwiazku niby jest zaangazowany, wspolne plany, uwielbiamy ze soba spedzxac czas, tematy nam sie nie koncza i jestesmy w siebie zapatrzeni...ale z seksu nici

Ja widzę dwie opcje: - stres w pracy, napięcie, może ktoś go poniża w pracy - brak pociągu, chemia spadła (być może inne kobieta - trzeba sprawdzić delikatnie)

@Zdesperowana Domowa Żona Zdaniem "znudzilas mu sie (albo go wk**wiasz)" nadaleś mi nowy sens określeniu "krótka piłka". Ostro, ale może trafiłaś ...