Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAT .

Nigdy się nie całowałam .

Polecane posty

Gość PAT .

Mam 16 lat , kurcze nie jestem brzydka , wiele osób mi to mówi, ale jakoś boję się pocałunku. Miałam wiele okazji, ale nigdy nie skorzystałam . ;/ To głupie . Większość moich znajomych jest już w jakiś związkach a ja chyba boję się . Sama nie wiem czego.

tez kiedys sie balam;p i nie wspominam dobrze pierwszego pocalunku bo byl ze zla osoba, ale pozniej bylo swietnie:) wydaje mi sie ze wazne zeby ten pierwszy pocalynek byl z kims na kim ci zalezy i wtedy bedzie fajnie:)

Gość 5y75gdhhd
widoczie za malo chciala, a jak nie skorzystalas, ucieklas?:D

Gość PAT .
Uważasz, że wybór osoby może mieć z tym coś wspólnego ? :)

Gość PAT .
Nie, nie uciekłam . W jakiś sposób się wykręciłam . Musze przyznać, że było to dość zabawne . ;)

no wydaje mi sie ze tak;p ja pierwszy raz calowalam sie na imprezie i miala torche wypite, wiec ten koles wydawal mi sie calkiem fajny, ale jak na drugi dzien sie odezwal to zlukalam na jakims portalu jego zdj i masakra musialam byc niezle wstawiona skoro wydawal mi sie atrakcyjny;d haha jak o tym pomysle to smiac mi sie teraz chce;d

Gość PAT .
Hahaha, tak to chyba najłatwiej xd No cóż chłopak poczuł się pewnie atrakcyjniej ;d

Gość I have no idea what Im doing
Ja mam 18 lat i też się nigdy nie całowałam. Są kobiety, które mają 22 i też się nie całowały, więc to chyba nie takie najgorsze. A skoro miałaś okazje to znaczy, że nie jest tak źle, pewnie będą kolejne. ;)