Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaskorpionowa

roczna szkola wizażu warszawa

Polecane posty

Gość onaskorpionowa

witam.czy ktoś może mi polecić jakąś dobrą roczną szkołę wizażu w warszawie.z góry dziękuję

Gość Senny lot kaczki po jaja
Mazowiecka 6/8 Warszawa 22 828 08 88 Studium Wizażu i Charakteryzacji studiumwizazu.com/ Wizytówka miejsca Zygmunta Słomińskiego 19 Warszawa 22 870 45 67 Wizaż, Szkoła wizażu, Warszawa, szkoła makijażu, kurs stylizacji www.szkolawizazu.pl/ Wizytówka miejsca Nasze galerie - Kontakt - Kursy Mokotowska 58 Warszawa 22 622 40 45 akademia makijazu MOKOTOWSKA 58 mokotowska58.pl/ Wizytówka miejsca Prokuratorska 8 Warszawa 22 825 13 43 Kreowanie wizerunku - szkoła, kursy wizażu Warszawa - Artlook Sp ... www.artlook.com.pl/ Wizytówka miejsca Międzyborska 80 Warszawa 22 813 91 54

Gość yasne jak słuoncee
polecam szkołę Animus www.animus24.pl

Gość makiczka
Po co uczyć się rok, skoro z odpowiednim zaangażowaniem to samo można zrobić kilka razy szybciej? Ja uczyłam się wizażu w New Nails i wiem, że dzięki temu szkoleniu umiem więcej niż moja koleżanka po dwóch latach w szkole. Zaangażowanie to podstawa ;-)

Gość radczyni
Studia i technika kierunkowe nie mają sensu. Z drugiej strony mamy w Polsce obowiązek edukacji, więc jakąś szkołę trzeba wybrać. Więc polecam technikum kosmetyczne, ale później kursy/szkolenia tematyczne. Zapewniam, że efekty będą znacznie lepsze niż po kilku latach na studiach.

Gość makiczka
Efekty po szkoleniu mogą być znacznie lepsze, ale wtedy gdy taka laska faktycznie dobrze podejdzie do tego szkolenia - przecież wiedza sama do głowy nie wchodzi. Trzeba się zaangażować, a to już wcale takie proste nie jest - sama wiesz. Jeśli jednak podejście jest odpowiednie to i efekty się pojawią.

Gość Adesa00
Ja bym raczej rok nie wytrzymała na szkoleniu ;p Postawiłam na krótszy kurs wizażu w Beauty Box. Wiele się nauczyłam. Nawet nie spodziewałam się, że tak fajnie połączą teorię z praktyką. A i co ważne dla mnie to odbyła się po kursie sesja fotograficzna - co umożliwiło mi rozpoczęcie budowy portfolio.

Gość gość
A select na alei krakowskiej ? Tam są chyba dobre kursy wizażu i nie tylko.

Gość Amethyst22
niech was Bóg broni od selectu. Nie wiem nad czym się tam zachwycać, poszłam na kurs, drugiego dnia się pomalowalam przeterminowanym podkladem i potem pol roku leczylam twarz z blizn (reakcja alergiczna, zakazenie gronkowcem itp), tak wuiec sie zastanowcie.

Gość katvodmua
tak jak napisala poprzedniczka- tylko pro make up warszawa-daniel i karolina naucza cie najwiecej

Gość gość
A widziałaś może ofertę pod adresem www.szkolawizazu.pl To moim zdaniem najciekawsza wśród aktualnych ofert na wzięcie udziału w kursie wizażu. Zajęcia, które odbywają się albo w trybie dziennym albo weekendowym prowadzi sama Ewa Gil. Po ich zakończeniu otrzymuje się dwujęzyczny certyfikat. Ja polecam!

Gość Julenka89
Nie wiem jak ten Pro Make Up Academy, ale na pewno nie będzie lepszy od najstarszej w Polsce szkoły, która ma w swej ofercie kilka kierunków powiązanych z wizażem i która jest chwalona również poza granicami naszego kraju. Mowa o Studium Dziewulskich w Warszawie, które założyła światowej sławy charakteryzatorkę Marię Ewę Dziewulską. Jak już chce się coś "studiować" w kierunku wizażu to zdecydowanie u Dziewulskich. Oferta ich kierunków jest na http://www.dziewulscy.pl/

Gość Monban
Dziewulscy po śmierci zalozycieli jada tylko na opini, liczy sie tylko kasa,kasa,kasa,kasa....