Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyalienowana555

Podwyższona temp. ciała (pochwy), a ciąża.

Polecane posty

Gość Wyalienowana555

Podejrzewam, że jestem w ciąży. Temp. mojego ciała (pochwy) od dwóch dni waha się od 37-37.2 st. C. Pierwszym dniem ostatniej miesiączki był 11 marca. Cykle mam regularne, więc następną powinnam dostać w okolicach 8 kwietnia. Niepokoi mnie ta podwyższona temp... Czu istnieje duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Mam 17 lat. Mój chłopak (partner) jest nieco starszy. Naszą jedyną formą antykoncepcji jest prezerwatywa. Wydawała nam się najlepszym rozwiązaniem, ponieważ nie chcę na razie przyjmować hormonów i w pewnym stopniu zaburzać pracę swojego organizmu. Test ciążowy, żeby wynik wyszedł wiarygodny, mogę wykonać dopiero w okolicach 10 kwietnia. Jeżeli wyjdzie pozywtywny, obawiam się jedynie rozmowy z rodzicami. Tylko tego, ponieważ wiem, że z całą resztą sobie poradzę. A przynajmniej dokonam wszelkich starań.

Gość zebys sie nie przeliczyla
dziecko drogie wysoka tem utrzymuje sei od owulacji do @ wiec jesli nie ciaza to w dniu @ albo dzien przed ci o na spadnie:D i wez sie za ksiazki a nie za sex:O

Gość Wyalienowana555
Dziękuję za odpowiedź. Bez obaw, uczę się dobrze. A co do książek, to jestem ich fanką. Pozdrawiam (;

no niestety taka prawda temperatura jest podwyzszona przed owulacja i spada zaraz przed lub w trakcie miesiaczki..wiec u Ciebie nie ma narazie co podejrzewac ciazy i doszukiwac sie objawow..