Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burczenie

Tak sobie właśnie leżę w spódniczce, koszuli po pracy iiiiiiiii

Polecane posty

Gość wiiwiwi
nie ściągaj bo zacznie śmierdzieć :classic_cool:

Gość buczenie
i zwale sobie konia;)

Gość stanisław wryk
mi możesz zwalić ustami :classic_cool:

Buczenie? Haha, padłam :D Btw, nie zrobię tego, ale może coś innego... ;) Wykąpałam się, wybalsamowałam i tylko tę kieckę zdejmę, bo mi po co właściwie ona znów.

No to powinnam edytować temat na: tak sobie leżę na boku na środku ogromnego materaca, w ciemnym pokoju, a laptop robi mi za lampkę. Mam na sobie w zasadzie nic. Wciskam mocno pupę w materac, wypychając jednocześnie piersi w górę. Uwielbiam tak leżeć i gładzić swoje 75d ;). A co u Was?

Gość zajj8899
najpierw spódniczka, teraz kiecka, po drodze kąpiel.. kręcisz coś babo🖐️

Gość don bobasek
mogl bym z toba pogadac na skajpie:p

Wytłumaczyłabym Ci to, że czasem potocznie tak się mówi, a przynajmniej ja stosuję te dwa słowa zamiennie, aaale widzisz, za długo by to trwało, a rączki mam aktualnie spieszące się gdzieś i zajęte na jakieś dziesiąt minut... ;)

a juz myslalam,ze napiszesz za chwile ''wskoczylbym chetnie do cieibbie tam do tego lozka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' ;)

Gość don bobasek
oj cos mi sie wydaje ze cos wilgotna sie robisz:)

Mychol, ja? Ty możesz też do mnie w sumie wskoczyć, jeśli już jesteśmy przy temacie. Nigdy tego nie robiłam z kobietą i raz bym nawet chciała się przekonać, jak to jest... ;) Co do tego skype - odpadają jednorazowe zabawy, ja mam swoje potrzeby. Co najmniej rano i wieczorem. Co mi tam po jakimś skype ;)

Gość vcb
Skoro masz obwód pod piersiami rzędu 75-78cm, a więc zaledwie 10-13cm mniej, niż moja dziewczyna ma w biodrach, to nie chciałbym cię zobaczyć. Zgroza

Gość vcb
No to masz za duży obwód pod piersiami i źle dobrany stanik. Są sklepy z jakośtam śmiesznie nazywającymi się babeczkami, biegają za klientkami z centymetrem i dobierają. Tak dowiedziałem się, że moje dziewczę nie ma miseczki C, tylko F :D ale jakoś dziwne to tam jest, nie znam się do końca

W dużym skrócie wszystko piszę, szczegóły to są. W triumphie kupuję, też mam tam większe miseczki, oscylujące wokół e. Ale zajęta jestem, nie będę rozwijać tematu, bo masowanko czeka ;)