Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manuzella

czy wy czujecie że podobacie się jakiemuś facetowi ?

Polecane posty

Gość manuzella

da się to odczuć ? po czym poznajecie ?

Gość zmarchaa
czuc, widac... facet po prostu zerka, patrzy z takim specyficznym wyrazem twarzy, ja to wyczuwam dobrze

Gość miła z sercem na dłoni
tak jak sie tobą interesuje i nie mówi ci że jesteś piękna itp tylko się stara i to widać robi kolacje nie oczekując ze z nim pójdziesz do łóżka i wgl ja mam takiego zajebistego faceta

Gość manuzella
tzn mi sie wydaje że sie podobam pewnemu facetowi bo tak zerkał na mnie ale pomyslalam sobie że może sobie wmawiam i chodzi o to że przypadkiem zauważyłam że na swoim laptopie przegląda mój profil na n-k przypadkiem zobaczyłam i taki wpatrzony był i usmiechał się do siebie myślicie że mu sie podobam ?

Gość zmarchaa
mysle, ze tak :)

Gość manuzella
heh, chyba :) jeszcze się nie znam z nim taqk dobrze żeby mi kolacje robił ale jak jakis facet robi ci kolacje to już nie trzeba pytać, wiadomo że cię uwielbia

Nie czekaj ubierz sie ladnie spódniczka koniecznie wysoka szpila i idz poderwij bedzie twój jak zerwka :P

Gość skrupulatna Zosia
ja czuje jak wpycha mi jezyk do szparki ;)

jedne poprost tak mają że widzą to że facet na nie leci a inne niestety wmawiają sobię że tak jest. Facet to facet musi wykazać się spontanicznością i musi być nie banalny. Prawdziwy facet nie oczekuje niewiadomo czego i walczy jak tygrys,

Gość dlatego właśnie tyle z was
narzeka na samotność:D "walcz o mnie jak tygrys, o mój piękny księciu!"

ja to niewiem dziewczyny co z wami> Faceci lubią kobiety zdobywać a nie jak mu wchodzą do łóżka jedna po drugiej , nie dajcie się tak zdominować niech sobie walczą

Gość o mój piękny
KSIĄŻĘ

Gość jak mi się wydaje, ze
podobam sie jakiemus facetwoi, to zazwyczaj tak nie jest a jak traktuję go jak kumpla i nie mam zadnych podejrzeń, to on mi wyznaje, ze mu sie podobam

nie będę się tutaj przechwalać podobam się wielu w mojej okolicy ,patrzą się ,mówia cześć chociaż pewnie nawet nie wiedzą jak mam na imię ,usmiechają itp mnie to nie rusza bo nie mam w nautrze filrtowania pozatym mam męża i pewnych rzeczy mi już nie wypada

wiesz co facet ma takie coś że czaruje kobietę i takie coś że naprawdę mu się podobasz musisz to wyczuć

Gość hjgsdjsgfjgdf
ja nie czuje ale wiem bo koledzy mowili ze kolega mowil ze ma do mnie slabosc bo kiedys sie calowalismy. dodam ze to obiekt westchnien wielu dziewczyn tak wiec czulam sie zaszczycona!