Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaduła33.

Praca w telemarketingu

Polecane posty

Gość gaduła33.

Witam. Może temat mało ważny ale dla mnie ostatnio jak najbardziej codzienny i życiowy, gdyż od 2 miesięcy wykonuję taką pracę. Hmmm można by powiedzieć, że całkiem dobrze sobie radzę nawet bo awansowałam z umowy zlecenia na umowę o pracę,,,,;-) wszystko super, poza tym ze ta praca wykańcza mnie psychicznie. Mobbing , wyliczone przerwy co do minuty bo po 3 godzinach gadania, jak sie spóznisz pól minuty następnej przerwy juz nie masz itd...jesli ktoś z Was drodzy forumowicze pracuje w tej branży proszę opowiedzcie o swoich doświadczeniach.pozdrawiam wszystkie gaduły.;-)

Gość gaduła33.
nikt sie tym nie trudni???

Gość gaduła33.
a co dla Ciebie było najgorsze w tej robocie?

Wszystko. Namawianie ludzi do rzeczy ktorych nie chca, nie potrzebuja. Namolnosc. Klamstwa skad sie ma ich adresy. Chamstwo i wyzszosc zwierzchnikow. Wyliczanie przerw. Warunki pracy (10 i wiecej osob gledzacych jednoczesnie w kazdym pokoju.) Tylko kolezanki byly b. fajne i pozytywne.

Gość gaduła33.
czyli powinnam sie cieszyc ze wytrzymałam juz 2 miesiace;-) pytanie ile jeszcze dam rade wytrzymac......ale jedynie taka praca pozwala mi pracowac w dogodnych dla mnie godzinach..cos za coś....ehh...