Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁŁODA

Pomóżcie. Jak zrobić dobrą rybę w galarecie.

Polecane posty

Gość MŁŁODA

Pewnie o tej porze nie ma gospodyń domowych ale spróbuję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Wacław2000
Google. 🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁŁODA
ale taki sprawdzony przepis potrzebuję. Komu wyszedł.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lubiaca pocwiczyc
trzeba włożyć rybe do galarety

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchara
Nie myj sie i podnieć a potem posyp swe soki żelatyną i bedzie oki XD

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lopae
możesz też wejść do galarety i zrobić w niej rybę :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość camerun
a co? wigilię szykujesz? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ***letni powiew wiatru***
Ja tam zwyczajnie robię :-( nie lubię gotować... rybę gotuję,układam na półmisku...dekoruję jajkiem, cytryną ,groszkiem, piertruszką... Wywar robię jak rosół, wrzucam żelatynę i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁŁODA
Nie. Nie faszerowaną bo mam wyśmienity przepis. Chodzi mi o pstrąga w galarecie. Tylko żeby galareta była klarowna jak szkiełko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ***letni powiew wiatru***
+ liść laurowy i ziele angielskie:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aqu-qu
plus krowi placek i zajęcze bobki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam prawde ja prawde znam
zrob lepiej miesnego jeza a nie rybe :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam prawde ja prawde znam
bierzesz zwykła kupe i wtykasz w nią zapałki. wychodzi taki ładny, pyszny jeżyk

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁŁODA
Raz robiłam to wyszła mi taka mętna , że nie było widac co jest pod spodem. A przyszła teściowa robi taką jak by była tylko w czyściutkiej wodzie zanurzona.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dawna kafeterianka
Twoja teściowa pewnie macza w moczu rybkie i dlatego jest taka dobra. Zaskocz ją i zrób miesnego jeża albo łososia w porach wujka Zdziśka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eloeoe
Zupy lepiej nagotuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁŁODA
Dobra. Dziękuję bardzo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Endefis
wes tesciów na kebaba

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×