Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaata

jego poczta

Polecane posty

Gość agaaaata

kurcze nie wiem co robić podejrzewam że mój chłopak wysyła maile do swojej byłej, nie wiem co robić najchętniej przejrałabym jego pocztę żeby albo się uspokoić albo powiedzieć mu papa. Dylematy dylematy :( miał ktoś podobnie?

Gość dziewczynohsddghsjajai
dziewczyno... ja wlasnie znalazlam hasla na poczte mojego. przed sekunda... i smsy w starym tel od bylej... wlasnie mysle czy jutro to sprawdzic... masakra.. serce mi wali...

jasne - sprawdziłam, odkodowałam usunięte archiwum i zrobiłam porządek - nie ma nic gorszego niż postępowanie na przekór intuicji, która mówi ci że coś jest nie halo - wiem trzeba mieć zaufanie, wiem nie należy czytać cudzych wiadomści...., ale te wszystkie zasady obowiązują tylko wtedy jeśli druga strona też jest w porządku - :) sprawdź i będzie po problemie :)

Gość agaaaata
denerwuję się bo wiem że rozstali się głównie przez dzielące ich kilometry i boję się że jeśli nadal ma potrzebę się z nią kontaktować to pewnie mu jej brakuje a ze mną być może jest tylko dlatego bo jestem blisko. Taka jestem ciekawa co jej pisze że aż mnie skręca

Gość agaaaata
kurcze zaufanie zaufaniem ale w granicach. jasne że bym sprawdziła ale nie znam hasła

ja tez jestem ciekawa mojego...ale bardzo sie boje bo mieszkamy razem juz przeszlo dwa lata... a ta pizda do niego pisze... mam chcec zajebac szmate...kurwe...

Gość agaaaata
to co pisali jak byli razzem w sumie mnie wali ale to co on chce od niej tera to ehhh żebym tylko znała hasło

no moj pisze teraz z nia... jestesmy razem 3 lata a oni pisza do tej pory. w nowym tel ma wszystkie smsy pikasowane. wlasnie sobie wykradlam jej numer telefonu. naucze sie go na pamiec bo ostatnio mial jakies polaczenia n podobny albo ten sam...

Gość agaaaata
a jak znalazłaś hasło? co miał gdzieś zapisane?

stary telefon nie w sensie ze za jej czasow a od stycznia ma nowy... jestem zalamana bo czuje ze maja kontakt

no wlasnie w tym telefonie teraz wszystko zapisal jest z 10 hasel na rozne konta na roznych stronach... masakra... bedzie mnie korcic bo mam jutro wolne...

Gość agaaaata
to współczuję mnie też to irytuje że cichaczem z nią mailuje a ja w pracy jak z jakimś facetem rozmawiam to od razzu jakieś zadrosne docinki

Gość ja znam prawde ja prawde znam
mi moj facet podal wszystkie hasla: na poczte, na fejsa, nk, e-bay, allegro :D:D twierdzi, ze nic do ukrycia nie ma. ja oczywiscie sprawdzam wszystko regularnie :D musze trzymac reke na pulsie :D

Gość agaaaata
nie wiem ja do tej pory nigdy swojemu telefonu nie przeglądałam ale na pocztę bym chętnie zajrzała. Zrobisz jak będzziesz chciała i wiem że to jest trochę nie fair, ale tylko jeśli okaało by się że on nic z nia nie kombinuje i to tylko kumpelskie rozmowy jeśli nie to bedzies wiedziała na czym stoisz. zasada ograniczonego zaufania ;) ja bym zajrzała, kobieca intuicja to dobra rzecz, niestety czasem z obawy że nasze obawy się potwierdzą boimy się z niej skorzystać.

Gość hghghghhhhhhhhhhhggggg
no i zajrzałam na jego pocztę a nawet dwie... :P

Gość zazdrosnaaaona
no i co???

no i ogólnie pisał z nią... sprawdziłam ich wszystkie maile... ale były dosyć stare... bł jeden nowy teraz niedawno... pytała o numer telefonu..podał..i pisał jej rzeczy taki ektóe mnie zraniły jak je przeczytałam... pewnie teraz piszą smsy... ale na poczcie nie ma nic takiego..

ostatnio miał połączenia i smsy od numeru właśnie podobnego..musze sprawdzić jego komórkę jak wróci... porównam ten numer..