Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama bez obrazu

Arabowie z Erasmusa to najgorsza plaga! Zostałam prawie zgwałcona

Polecane posty

Gość dama bez obrazu

Jechałam mpk do koleżanki, któa mieszka w akademikach politechniki i co? Podeszło do mnie dwóch i jeden starał się nieporadnie zagadać, nie zareagowałam to posypały się wyzwiska, że jestem dziwką, szmatą itp tylko dlatego, że miałam krótszą spódnicę i farbowane ciemnoblond włosy. Drugi złapał mnie za tyłek. Jakby nie zareagował pewien starszy pan to nie wiadomo co by było:O Faceci w moim wieku, Polacy, zapewne studenci (wysiadali ze mną) wbili nagle wzrok w ścianę i udawali, że ich nie ma. Rycerze...:O tak właśnie wygląda wspólczesna męska kultura:O

Gość dama bez obrazu
zadziwia mnie ta obojętność na chamstwo wobec kobiiet bo o tych burakach nawet już się nie wypowiadam

Gość też ich nie lubię
.

Gość Ja mam wielu kolegów
z Pakistanu, są w porządku, dzielą sie polskimi kobietami

Gość ljhgfggcgcgc
U młodych Polaków kultura i dobre wychowanie to rzadkość. Skala zjawiska będzie się pogłębiać, wystarczy zobaczyć, jak ojcowie koło 20-30 r.ż odnoszą się do swych synów. Więc nie licz na kogokolwiek, licz na siebie.

Gość ppp.ooo
"dama bez obrazu Jechałam mpk do koleżanki, któa mieszka w akademikach politechniki i co? Podeszło do mnie dwóch i jeden starał się nieporadnie zagadać, nie zareagowałam to posypały się wyzwiska, że jestem dziwką, szmatą itp tylko dlatego, że miałam krótszą spódnicę i farbowane ciemnoblond włosy. Drugi złapał mnie za tyłek. Jakby nie zareagował pewien starszy pan to nie wiadomo co by było Faceci w moim wieku, Polacy, zapewne studenci (wysiadali ze mną) wbili nagle wzrok w ścianę i udawali, że ich nie ma. Rycerze... tak właśnie wygląda wspólczesna męska kultura" ---no nie rozsmieszaj nie mala no.Winisz polskich mezczyzn o to zes sie wybrala w spodnicy zakrywajacej ledwie tylek i ze ktos cie zaczepial?Co tu ma w ogole..."kultura" do tego.Twoja to owszem bo to ze sie ubierasz jak...to mozna podcaiagnac po zupelny brak i kultury i wstydu i jeszcze kilku innych rzeczy ale dlaczego nas obwiniasz o brak kultury tego zupelnie nie rozumiem.raczej chyba rycerskosci.Jezeli tak-same chcecie ROWNOUPRAWNIENIA-TO MACIE.Troszcie sie SAME O SIEBIE.Poza tym to z wasza facetek kultura to zawsze bylo do kitu i to calkowicie.Moge ci tu napisac cala litanie waszego braku kultury.Jestem nawet pewien i to na sto p-cent ze nie wiesz wielu rzeczy ktore czlowiek na poziomie turasa wie.facetki-nie wiedza albo udaja ze nie wiedza.taka jest prawda. Tak poza tym-znaczna czesc Polek i Polakow nie widzi zagrozenia ze strony arabow,czarnych i innych kolorowych.Tymczasem w UE jest juz samych muslimow ok.50mln(!!!).Tylko patrzec jak sie zaczna dobijac do polski i tu jest bardzo wazna sprawa zeby im dac odpor i nie zezwolic na zadna rzekoma"nauke jezyka"ani inne furtki.Ty mialas z nimi do czynienia jako wyjatek.Pomysl i Ty i inni co by bylo gdyby bylo ich wiecej.Oni nas traktuja jak nie wiernych a juz niestety Polki maja opinie szmat-bo tak sie zachowuja za granicami Polski.Jak widac jakiegos kolorowego z biala to na 90% jest to niestety Polka.Inne sie szanuja.

Gość dama bez obrazu
Temu starszemu panu obciągnełam w ramach podziękowań :) Dopiero koleżanka oswieciła mnie, że moglam po prostu powiedziec dziekuje. Ale smakowitą miał kiełbaske :D

Gość oljkhg
Nie masz kolegow?Gdyby mnie cos takiego spotakalo to moi koledzy-Polacy poszli by skuc ryje tym arabskim gnojkom

Gość oljkhg
daje wszystkim na osiedlu taka ze mnie gangsta mama ,joł

Gość też ich nie lubię
Czytanie ze zrozumieniem kłania się 'psze' pana szanownego:O Krótsza spódnica nie musi automatycznie oznaczać, że ledwo zasłania tyłek. To była bardziej tunika plus legginsy, więc neutralne połączenie. Zresztą, jak ja, jawnogrzesznica mogłam się tak ubrać?:D będę w piekle smażyć się bo przecież powinnam chodzić w burce, ale hallo, tu Polska, niech dostosują się do NASZEJ kultury bo są w Polsce a nie w jakimś Pakistanie. Oczywiście, zdaniem kolegi ja jestem winna a jakże🖐️ I tak, uważam, że kobiecie należy się szacunek bez względu na to, co ma na sobie, ale Tobie szanowny tatuś tych wartości nie przekazał i traktujesz każdą kobietę jak przekupną szmatę. Powodzenia w życiu życzę szowinisto:) Tutaj obrażasz mnie jako kobietę a w rzeczywistości twoim "jedynym pionem moralnym jest chuj w erekcji" jak zresztą większości MENSZCZYZN (pisownia celowa bo zaraz zlecą mi się na kark edytorzy i inni poloniści;)