Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michorowski

Pracuje i mam byc z czego dumny!!! Nie mam wyksztalcenia a nie jestem bezrobotny

Polecane posty

Gość michorowski

Ukonczylem technik uslug organizacji gastronomicznych Oraz technik farmacji I tak znalazlem prace w aptece za 2500 tysiace miesiecznie na reke 1300 zlotych za druga prace jako kelner Oraz 800 zlotych za 2 razy w tygodniu i weekend w sklepie calodobowym Razem mam 2500+1300+800=4600 zlotych Mam dwa tytuly technika i do tego mature :)

No to gratulacje :) Ale generalnie ja zaczęłam wprowadzać w swoje życie zasadę "nie uzależniania szczęścia do pieniędzy". Wiadomo, bez pieniędzy nie da się żyć. Ale Ty musisz zapieprzać cały czas w pracy, bo masz je dwie. Ja wolę 2500zł i czas dla siebie i moich bliskich. Czas jest bezcenny

Gość milena1234
Boże, ja jestem bezrobotną studentką zaoczną i marzy mi się jakakolwiek praca. A jakbym zarobila 1500 na ręke to bym była przeszczęśliwa.

I dla takich ludzi chyle czoła. Wreszcie ktos kto pracuje i nie narzeka.... Bo tu juz glownie siedza same zdepresjonowane kobiety, ktore narzekaja ze nie maja pracy, ale nie chce im sie dupy na dwor wychylic zeby szukac