Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MadeInChina

Sen - dziecko z ojcem. co może oznaczać?

Polecane posty

Witam, Śniło mi się wczoraj, że byłam w mieście i zadzwonił do mnie mój narzeczony, żebym wróciła do domu i nakarmiła dziecko bo już nie śpi. Kiedy przyjechałam i weszłam do sypialni zobaczyłam go leżącego z dzieckiem na łóżku. zasnęli. Dziwnie się czułam patrząc na nich bo nie mamy dziecka i to było dla mnie nowe, że ono jest. To było uczucie, którego nie znałam do tej pory. Proszę powiedzcie co może oznaczać taki sen? dla mnie był niezwykły. Chyba pierwszy raz śniło mi się moje dziecko. Bardzo go pragnę, więc może to przez to mi się śni? Cały dzień o tym myślałam i szukałam znaczenia w sennikach, ale nie znalazłam. Może Wy pomożecie?

Gość Baron Justin de Vcipeval
potrzeba wiecej szczegolow. np. czy ten ojciec mial tego (no wiesz czego) na wierzchu?

Gość ertretertre
poronisz, a twój narzeczony zaserwuje wam płód na kolacje :(

nic nie miał na wierzchu. po prostu zasnął z tym dzieckiem w łóżku normalnie. ertretertre bez komentarza...

A weź monstera nie sluchaj.. po to jest kafe zeby pisac o tym co czlowieka dreczy.. a kazdy tylko wytyka jaki to glupi temat sie zalozylo.. jak ci sie nie podoba to nie pisz a nie wyzywasz od leni? a co do autorki to moze faktycznie chec posiadania dziecka oddzialowuje na Ciebie tak silnie ze nawet w snach Cie dopada :) wiem to po sobie :) pozdrawiam

Kurcze no zastanawia ja to. jak chce to niech pisze, nowych tematow nie zaklada wiec nikomu nie wadzi :)

wiem, że to jest pytanie sprzed miesiąca, ale ciągle nie znalazłam na nie odpowiedzi. Monster ja wiem, że Ty jesteś osobą która nie zajmuje się pierdołami, co widać po Twojej obecności tutaj i po wysokim poziomie komentarzy, ale nie każdy jest tak perfekcyjny jak Ty i czasem ma sprawy, chocby błahe, które nie dają mu spokoju i szuka jakiś wskazówek ot choćby na kafe. Ja właśnie taką sprawę mam, więc po to założyłam temat, żeby czytający odpowiadali i dzielili się swoimi radami, refleksjami itd. na ten konkretny temat. Tak właśnie działa każde forum, ale przecież osobie tak światłej jak Ty nie muszę tego tłumaczyć, prawda?:)

O jezu,a ty dalej o tym :P A wiec moim zdaniem to jak zapewne podejrzewam bardzo pragniesz miec dziecko i intensywnie o tym myslisz mimo ze ci sie zdaje ze nie myslisz o nim az tak bardzo. W zwiazku z czym przysnilo ci sie te dziecko. Normalny sen,nic bym sie tu nie doszukiwala.

Wiesz, może i normalny, ale pierwszy raz coś takiego widziałam i czułam we śnie. Może dlatego tak to mną wstrząsnęło. Zazwyczaj sny zapomina się po obudzeniu, ale ten siedzi mi w głowie już tyle czasu i pamiętam go ciągle. Ja nie mówię, że nie myślę o tym, że bardzo chce dziecka. Nie udaje jakiejś wyluzowanej itd. Owszem myślę o tym, bo bardzo tego pragnę.

Ja tez bardzo pragne dziecka i takie sny mam conajmniej raz w tygodniu czasem czesciej.. to dobija.. :(