Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa22

czy to może byc ciaza?

Polecane posty

Gość aaa22

Witam... mam problem.. spóźnia mi sie okres kilka dni.. nie mam zadnych objawow, zadnych bóli... a zazwyczaj przy okresie poprostu umierałam... tak bolal mnie krzyz, plecy i brzuch... dzisiaj kiedy powinnam juz dostac okresu.. nic nie odzuwam... kochalam sie z swoim facetem w dni plodne i jakos tak wyszlo... czy mozliwe jest, ze jestem w ciazy ? ale czytajac inne wypowiedzi to zazwyczaj kazdy ma jakies objawy bol brzucha itp. a u mnie nic ani miesiaczki ani zadnych boli miesiaczkowych...

Gość jufsud
Kazdy ma inaczej. Mnie bolaly na dole plecy tak jak zawsze przed okresem. Zawsze mialam idealne miesiaczki, wiec gdy zrobilam test w dniu gdy powinna byc miesiaczka a nie bylo, od razu wyszly dwie bardzo widoczne krechy. Ja radze ci zrobic test i po klopocie, bo takie gdybanie niewiele pomoze, a tylko sie bedziesz niepotrzebnie denerwowac.

Gość po co się
bierzesz za robotę na której się nie znasz?

"kochalam sie z swoim facetem w dni plodne. czy mozliwe jest, ze jestem w ciazy ?" A JAK MYSLISZ??????? OCZYWIŚCIE, ZE MOŻESZ BYC W CIAŻY SKORO UPRAWIASZ SEKS!!!! Radzę się cofnąć do ksiazek z biologii skoro zadajesz tak elementarne pytania. Co do objawów - ja nie miałam zadnych. Zaczełam podejrzewać ciazę, bo mi się okres spóźniał o prawie miesiąc, zrobiłam test i wyszły 2 krechy. Objawów absolutnie żadnych!