Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegwregrrgewrgwertfgwr

W końcu mi się zaczęło układać w życiu uczuciowym

Polecane posty

Poznałem dziewczynę już jakiś czas temu, piszemy z sobą dużo na gadu gadu, smsujemy.Wczoraj spotkaliśmy się drugi raz i to było coś wspaniałego :) Przyjechałem pod jej dom i poszliśmy razem na spacer, powiedziała mi że ma dla mnie niespodziankę i pójdziemy w fajne miejsce.Jako że nie znałem jej terenów dałem się prowadzić.Dziewczyna zaprowadziła mnie do takiego super miejsca gdzie było ogromne skalne urwisko i taka fajna grota.Siedzieliśmy sobie na ławce w dodatku była pełnia księżyca.Ciągle gadaliśmy o czymś po czym ona mnie zapytała czy będę dalej dużo gadał i popatrzyła się na mnie :) Zaczęliśmy się całować i przytulać :) A później już przytuleni siedzieliśmy razem i tak dalej.Jejku już dawno nie przeżyłem takie cudownego wieczorka :) Ona jest taka urocza i kochana :) Zaliczyłem tyle wpadek z dziewczynami a tu tak po prostu sceptycznie nastawiony do wszystkiego zupełnie przypadkiem poznałem taka świetną dziewczynę, wykształconą, mądrą, uroczą i bardzo ale to bardzo zabawną.Szczęście było tak blisko a ja szukałem nie wiadomo gdzie :) Wszystkim niedowiarkom życzę tego samego gdyż na własnej skórze przekonałem się że szczęścia nie trzeba szukać bo jeśli ono ma przyjść to wierzcie że przychodzi samo.

Gość 220gnici
Ile masz lat?

27 :)

Gość 220gnici
mlodys :)

Gość Massestic
Gratuluję :) Mnie też spotkała taka niespodzianka tyle że jak miałam 29 lat i byłam już na skraju wyczerpania nerwowego bo poznawałam same świnie a nie facetów aż tu nagle niespodziewanie...i dzisiaj jesteśmy już 7 lat :)

Gość Mariiolka
Taki_Jeden_Ten_Normalny o co chodzi ? ogarnij się facet :)

Gość kfopdadop
zazdroszcze Ci strasznie, to musi być fajne uczucie.

Gość możesz dać namiary
na to urwisko i grotę? Uwielbiam takie miejsca,a nuż to gdzieś blisko mnie :)