Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy za mało zjadłam?

Polecane posty

Czy mojej diecie dużo brakuje? Diecie nie w sensie odchudzania. Jestem w ciązy, ale muszę się zmuszać do jedzenia, bo nic mi nie smakuje...19 tc Wczoraj zjadłam: - kubek ciepłego mleka po przebudzeniu - zasnęłam ponownie - śniadanie: jajecznica z jednego jajka na cebuli, więcej nie byłam w stanie - po pół godziny: 5 rzodkiewek, kawałek ogórka - herbata z lipy - obiad: mięso gyros z ziemniakami, surówka nie podeszła wcale.. - po 2 h zupa krupnik - herbata malinowa -po 2 h grejfrut - herbata porzeczkowa - kolacja: pół bulki ciemnej z wędliną, sałatą, 6 rzodkiewek,plasterek pomidora - kubek mleka Może ktoś zechce podzielić się spisem tego co wczoraj zjadł?

moim zdaniem zjadlas calkiem standardowo... to chyba ja jem za malo... ja wczoraj zjadlam: -2 kanapki z masłem + jajko gotowane na twardo z majonezem -jogurt -pierogi z truskawkami szt. 7-8 -jablko -2 kromki chleba z maslem i gotowana parowka Berlinka

No to rzeczywiście porównywalnie. Wczoraj był taki gorszy dzien jeśli chodzi o owoce. Staram sie jeść 2 - 3 sztuki dziennie. Oprócz tego biorę witaminy. Ale ciągle mam wrażenie, że za mało jem..

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggg
zaniepokojona zjadła na pewno mniej od ciebie ptysiu, ma więcej napisane , ale to głownie herbata, ty ptysiu zjadłaś normalnie wręcz trochu kalorycznie. Zaniepokojona też ok, widzę sporo warzyw w twoim menu, nie martwcie sie

Dzięki.Mi ta rozpiska kojarzy się z jakąś dietą 1000 kcal :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggg
dla mnie wygląda to na zdrowe odżywianie, wiesz w ciąży nie trzeba jeść za dwoje,a nawet lepiej, że tak się nie objadasz. teraz jesteś w 5-tym miesiącu ? Myślę, że w siódmym apetyt Ci wzrośnie, bo dzieciaczek będzie większy

tak, w 5 :) W sumie przytylam 4 kg, wiec chyba nie jest tak zle jak myslalam.

Jedz tyle na ile masz ochotę, jeśli masz mdłości i wymioty to się nie zmuszaj. Łykaj witaminy a dziecku na pewno nic nie będzie :) Ja schudłam 7 kg w pierwszym trymestrze, ciągle wymiotowałam :o a dzieciak urodził się duży, zdrowy i prawie czterokilogramowy :D

dzieki :)

Gość fohbjzfldkcbhjvj
Jo-------anna dlaczego zakładasz tematy pod różnymi nickami? Czyżby chodziło o to, że ktoś znowu powie, że zadajesz infantylne pytania :)

Gość hehe a te warzywka to sam chem
ia ja na razie:O lepiej poczekajacie na sezonowe warzywa