Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfjfjkuilou8o

Dziewczyny pomocy- jak upiec schab?

Polecane posty

Gość hfjfjkuilou8o

kupiłam 1kg schabu,posypałam marynata do mięs,pieprzem,majerankiem,obłozylam czosnkiem,dałam liśc laurowy i tak posiedzi mięso do wieczora,ale czy mam doprawic tez sola teraz?Jesli tak to ile tej soli?w dodatki nie kupiłam sobie rękawa do pieczenia i we czym mam to upiec?w brytfance,naczyniu zaroodpornym?dzieki za wszelkie rady.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jonnysss
nie dawaj soli do schabu bo bedzie twardy i wloknisty marynata wystarczy upiecz w brytfance, podlej go troche olejem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hfjfjkuilou8o
wcale soli?A jak będzie nie słony?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hfjfjkuilou8o
a czy zamist rekawa mozna owlinac w folie aluminiowa czy lepiej tylko podlewac zeby nie byl suchy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A nie możesz wyjść i kupić woreczków do pieczenia? Do wieczora jeszcze mnóstwo czasu. Możesz zwinąć folią. Jak dobrze natrzesz czosnkiem,to nie trzeba soli. Ja nigdy nie solę schabu,bo robi się twardy. A jeśli już to ewentualnie w ostateczności daję sól czosnkową.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×