Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie_wiedzaca_opytajacaaa

czy dzem trzeba podgrzac?

Polecane posty

Gość nie_wiedzaca_opytajacaaa

Moja rodzina zazyczyla sobie na swieta tort czekoladowo wisniowy :) chcialabym go zrobic juz w piatek, ale zastanawiam sie czy dzem ktory tam dodam nie skisnie zbyt szybko. kiedys, gdzies czytalam zeby uniknac tego to trzeba lekko podgrzac dzem. czy to prawda??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×