Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale_to_już_było

Dzielmy się tym...

Polecane posty

W wieku 15 lat - pierwszy w sumie poważny związek, ponad dwa lata razem, wiele się zmieniło, rozstaliśmy się, zranił za dużo razy obietnicami bez pokrycia... Kolejny związek - lat 19 - burzliwe, szalone, szczęśliwe 9 miesięcy razem - koniec, uczucie z Jego strony wygasło... Potem długie poszukiwanie samej siebie, bycie tzw. singielką, spotykanie się z przyjaciółmi, facetami, ale deklarowanie, że samej jest najlepiej... W wieku 23 lat trafiam na NIEGO, odpycham, bo nie wiem czego sama chcę. On walczy, spotykamy się, odpuszcza gdy spławiam Go tekstem, że nadal zależy mi na byłym (nie do końca była to prawda)... Chciałam mieć spokój, żyć sama, bo tak mi dobrze... Nasze drogi jednak po paru miesiącach znowu się schodzą na jednej z imprez, wtedy uświadamiam sobie, że TO jest TO... Zaczęłam działać.. Tym razem ja robię pierwszy krok, On mi go nie utrudniał. Właśnie mijają Nam ponad trzy lata razem. KOCHAM tego człowieka jak nikogo innego i tak się cieszę, że dał Nam szansę, pomaga mi, troszczy się, patrzy na mnie nadal takim wzrokiem jakby dopiero co mnie poznał... Czasem warto wierzyć w szczęście i dać sobie szansę!!! Ps. Napisałam to, bo na kafe jest tak wiele smutnych, problemowych wątków, ale wierzmy w to, że mamy PRAWO być szczęśliwi/szczęśliwe!

Gość keloltya
15 lat - pierwszy chłopak, tylko pocałunki, razem jakieś 2 miesiące, ja zerwałam 16 lat - drugi chłopak, pierwszy seks, razem 6 miesięcy, ja zerwałam 17 lat - trzeci chłopak, wielka miłość, razem rok, on zerwał 19 lat - czwarty chłopak, znów wielka miłość, razem rok, ja zerwałam 22 lata - burzliwy krótki związek, jakieś 3 miesiące, ja zerwałam 23 lata - półroczny związek z facetem który mnie odpychał i zerwałam z nim, ja zerwałam 24 lata - podobnie jak wyżej, ale trwał 2 miesiące, ja zerwałam 25 lat- wielka miłość, związek z alkoholikiem, damskim bokserem, trwał prawie 2 lata, on zerwał, potem chciał wrócić ale nie chciałam 28 lat - związek pół roku, on zerwał, bardzo długo przeżywałam rozstanie i chciałam umrzeć 29 lat - spotkanie najwspanialszego faceta na świecie, razem już 6 lat, jest moim mężem

Gość Trzydziestolatka!
A ja mam czystą kartę i dwie platoniczne miłości na koncie :P Nie narzekam :)

Zdecydowanie miałaś burzliwsze poszukiwania:D Ale gratuluję i życzę szczęścia! Jak ma się trafić na odpowiedniego faceta to się trafi, nawet po 30stce:)

Gość Karolajnaaaaa1988
14 lat , 6 lat związku, dziecinada, chociaż teraz chciałabym do tego wrócić 20- 1,5 roku związku z psychopatą 22- ktoś kogo naprawdę pokochałam, związek 10 mies, rozpadł sięprzez jego kochaną mamusię 23- 1,5 roku z kimś kogo nie kochałam JUŻ NIE WIERZĘ W MIŁOŚĆ

Dla mnie najgorsze było w okresie samotności, że jak mnie się gdzieś zapraszało na imprezy to zawsze odczuwałam jakiś dyskomfort, bo wkoło same pary, ale miałam to w d***, bo co miałam być na siłę z kimś? Też już nie wierzyłam w miłość, teraz jest ON...

@Karolajnaaaaa1988 W wieku 14 lat, to zabawa a nie "związek". Każdy wtedy się wygłupia, więc nie licz tego jako porażkę, czy sukces - to było po prostu przedszkole uczuciowe. 20 lat - zastanowiłaś się, czemu wybrałaś taką osobę? 22 - związku nie może rozpieprzyć mamusia, mógł się rozpaść przez jego brak samodzielności i uzależnienie od Mamusi albo może za słabo Cię kochał. Ty przecież nie zakochałaś się w jego Mamusi tylko w nim. Jeśli relacje były trudne to on powinien tutaj zadziałać. Jak widać nie zadziałał, więc to jego (lub jego i Twoja) słabość.