Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psajdak997

Sukienka na wesele zbyt odważna?

Polecane posty

moim zdaniem troche zbyt odwazna... nie tyle ze kurewska ale strasznie jaskrawa i troche za duzo tych falbanek... less is more honey

Dziękuję dziewczyny :) Dzięki wam mam kolejny temat na artykuł. Jestem pewna, że w którymś z pism natkniecie się na niego :) Wesołych świąt :)

Gość titeppanob
Artykuł pod tytułem: "Jak być wredną i zarozumiałą babą i z łatwością krytykować wszystkich wokoło".

Gość ta Damascenka
to kolejna "gwiazdka" sezonowa kafe, popisze popisze i pójdzie na zawsze :) od X lat takie już tutaj są potem znikają szybciej niż przyszły ;) zapewne na wizazu 500 różnych nicków i innych forach również. Nie warto zwracać uwagi i karmić trolla :) IP powie wszystko pozdrawiam

to kolejna "gwiazdka" sezonowa kafe, popisze popisze i pójdzie na zawsze Chciałabyś :) Za wesoło tutaj, zbyt wiele interesujących tematów. od X lat takie już tutaj są potem znikają szybciej niż przyszły Od X lat? Hmmm... To siedzisz tu od X lat i śledzisz losy każdego kafeteriusza? Wow :) A masz jakieś normalne życie? zapewne na wizazu 500 różnych nicków i innych forach również. To, że ty tak robisz nie znaczy, że inni też. Rozumiem, że z samotności przesiadujesz na forach - Kafeteria, Wizaż... Mogę ci tylko współczuć... Mogę, ale nie chcę :P Nie warto zwracać uwagi i karmić trolla IP powie wszystko IP? Hahaha :) Jak się ma zmienne IP, to nic ci ono nie powie :) Nie bądź taka głupiutka, zrób sobie ten prezent :) Raczej o twoim może powiedzieć - tchórzliwa pomarańczko :)