Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa3ddd

jak to odebrac..??

Polecane posty

Gość kasiaaa3ddd

poznalam chlopaka .. widzielismy sie raz.. potem stawal doslownie na glowie zeby znalesc o mnie informacje i zdobyc moj numer... nawet sie dowiedzial kiedy mam urodziny az tak szukal.. teraz caly czas pisze i dzwoni.. jak dzwoni to tematy nam sie nie konczą .. gadamy godzinami jak mamy sie rozlaczyc to on mowi ze tak go omotalam i ze jemu tak sie dobrze gada ze nie chce tego konczyc i prosi zebym sie nie rozlanczala.. mowi mi ze jestem piekna ze w zyciu takiej dziewczyny nie spotkal.. itp.. opowiadal mi o swojej przeszlosci rodzinie itp.. myslicie ze on chce cos na powaznie ??

Gość kasiaaa3ddd
ejjj

Gość kobiety zgromadzone
gołym okiem widać, że cię olewa, nie bądź naiwna,

Gość golkamolka
mialam podobnie dwa miesiace temu... poznalam mojego chlopaka i od razu narodzila sie silna wiez miedzy nami. dzwonil po kilka godzin dziennie, pisal. pozniej codziennie zaczal do mnie przyjezdzac, dzielilo nas 30 km. teraz mieszkamy razem:) jest cudownie, jeszcze nigdy tak nie mialam. i pierwszy raz wiem, ze to jest to:)

Gość aadinka11
wiesz wg.mnie to trzymaj go na dystans aby Ci w którymś momencie życia nie zatruł, bo nadmierna kontrola to najgorsze co moze być. Ale pewnie coś chce więcej :)

Gość maria kalergis
myślę , że idzie ku dobremu :)