Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomenklatura

Skąd tu tyle jadu?

Polecane posty

Gość nomenklatura

Od pewnego czasu dzieje się coś niepokojącego na tym forum. Pomijając że niektóre tematy są naprawde denne i głupie , to przeciez nie wszystkie. A tutaj zawsze ktos sie wtraci, cos powie, temat probuje zepsuc chocby był calkiem zabawny , nikomu nie szkadzacy. Jakies tam pogaduszki mlodych matek o pampersach-ktos sie wcina, opowiadanie o smiesznych zwyczajach kulinarnych tesciowych-ktos powie ze to zlosliwe itd, jakies durne wrozenie" -sa lubie ktorzy chca sie w to bawic to ktos szuka drugiego dna. Łatwiej byloby wszystko zrzucic na karb dzieciakow ktore dorwaly sie do komputera i pisza byle było wulgarnie, chociaz ktos te mlodziez wychował...ale to chyba społeczenstwo nam dziadzieje :|

Gość nomenklatura
a teraz wypier­dalać z mojego tematu !!!!

Gość nomenklatura
Mam dzisiaj okres i mam chcice.

Gość nomenklatura
taaa i podszywacze potwierdzaja te regułe:)

Gość nomenklatura
no i sami widzicie jak tu - na chuj sie wpisujesz jebany podszywaczu? co krzywde ci zrobilam zebys musial swoje jebniete komentarze tutaj dodawac? przeciez tutaj juz o niczym nie mozna pisac do chuja !!!!!!!!!

Gość nomenklatura
jestem wulgarna bo mnie koleżanki w agencji tak nauczyły

Gość do autorki .....
ty chyba masz cos z glowa, sama pracuje w agnecji nieruchomosci i nikt u nas nie jest wulgarny!!!!!!!!

Gość nomenklatura
ale ja pracuje towarzyskiej pani spotyka sie z panem zdejmuje mu majtki i trzepie mu kutasa bez gumki

Gość nomenklatura
Niestety, z przykrościa stwierdzam, że tylko pierwszy mój post jest tak naprawdę mój. A osobom które dały sie sprowowokać, serdecznie dziekuje potwierdzily hipoteze i pomogly mnie i mojej grupie badaniach socjologicznych, dziekuje pozdrawiam koncząc temat.

Gość nomenklatura
12:39 podszyw zepsuł mi temat

Gość nomenklatura
Zrobiłam kupę, teraz mogę z wami pogadać :)

Gość funpack
Trzeba się cieszyć że potrafią coś pisac chociażby trzy słowa. Jeszcze pięć lat takiego odmóżdżenia i jedyne co napiszą to"eeeeeeeeee" i "beeeeeeeeeee " .Sama zauważam ignorancję językową nawet w swoim środowisku gdzie kierunkowo stawia się na jakość słowa i wypowiedzi.Na kafeterii nie dowiesz się niczego ,no chyba że nurtuje ciędylemat co lepsze:cipka bułka czy motyl albo chcesz przez kilkaset stron pisac o lizaniu kobiecych butów.Ewentualnie dowiesz sie że kobiety stające przy drodze i sprzedające ciało to "ssaki leśne":O .Ja tu lubię zaglądać bo to niezły ubaw jest.Trzeba czasem dać się ponieść bezmyśleniu.