Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I love foreigners

Lubię obcokrajowców

Polecane posty

Gość I love foreigners

Lubię facetów z innych krajów. Mam 23 lata i nigdy nie spotykałam się z żadnym Polakiem. Za to mam na koncie Francuza, Amerykanina i Nowozelandczyka... Teraz też poznałam ostatnio słodkiego Hiszpana i chyba wejdę z nim w związek... Mieszkam w Polsce na stałe, ale przez krótki czas mieszkałam w USA. Tam to dopiero są faceci! Amerykanie są bardzo przystojni. Polacy w ogóle mi się nie podobają. Po studiach planuję wyjechać na stałe z Polski i szukać szczęścia zagranica, myślę o UK :) Moje koleżanki mi się dziwią jak mogą podobac mi sie tylko obcokrajowcy. Czy to coś dziwnego wg was?

Gość I love foreigners
żeby nie było - nie jestem puszczalska! Do lóżka idę kiedy jestem w powaznym związku, dopiero po jakimś czasie. Nie jestem dziwka. Chodzi mi o sam fakt - że obcokrajowcy są dla mnie bardziej atrakcyjni, niż Polacy.

Gość Samotnik3546677777
Bo tacy hiszpanie po prostu są lepsi z wyglądu przynajmniej. A nie takie polaki szaraki. Poza tym Polska nawet w tym jest do tyłu niż kraje zachodnie czyli w miłości, że własne dziewczyny wolą obcokrajowców.

Gość Samotnik3546677777
Polak oczami kobiet z innych krajów to szarak i inne tego typu bzdury.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
polacy to szowinisci zapatrzeni we własny ryj i swoje ego, po slubie tylko kanapa, smród od nich że hej itd. najlepsi obcokrajowcy popieram w 100%%%%

Gość polki lubić obaca meższyzn
Simon Mole to miał branie w Polsce, pamietaciego jeszcze? :)

tu sie zgodze- mialam dwoch chlopakow Wlochow, Hiszpana, Amerykanina. Mialam w Polsce chlopakow, ale po wyjezdzie z kraju otworzyly mi sie oczy-od tej pory polscy mezczyni zostali u mnie skresleni. Kiedys wydawalo mi sie to wszystko normalne- bo tylko to znalam... Czego nie lubie u Polakow? -niski zrost, 175 cm to juz ho-ho -duze glowy -nie gola krocza i pach -zaniedbane zeby-markowe ciuchy a zeby zolte , z kamieniem i prochnica -fatalny ubior-niesmiertelne skorzane kortki do dresow, lub tez poubierani jak pajace w niepasujace do siebie ubrania w stylu "sportowym", wazne zeby na kazdej czesci stroju widoczne bylo duze "markowe" logo. A charakter? Szowinisci straszni!!! Kobieta to dupa- ma siedziec cicho, robic loda i obslugiwac ksiecia. A ksiaze z rosnacym brzuszkiem przed telewizorem z piwskiem w lapie lezy. Przy kumplach udaja nagle ze sie "nie znamy", lub tez zaczynaja sie inaczej zachowywax, nagle traktuja parnterke strasznie lekcewazaco. Chleja!!! Ta opinia ze Polacy to pijusy nie wziela sie z nikad, chleja i konca nie widac. Czesto i gesto. KOledzy zawsze najwazniesi- kobieta tu po raz kolejny- ma siedziec cicho i Panom kanapeczki podawac. Jako ze od 12 lat nie mieszkam w kraju- i od tego odwyklam : niedobrzemi sie robi jak slysze te ciagle KURWA, CHUJ, KURWA , CHUJ , PIERDOLONY, KURWA- oto slowa ktore czasem slysze jadac metrem... Teraz jestem w zwiazku z NIemcem. Ma 191 wzrostu, wazy 110 kilo, byly bokser( ma sylwetke sportowca nie jest napakowany jak Glupi Jasio). Wszelakie prace domowe wykonujemy razem, zawsze zwraca sie do mnie z szacunkiem, jestem w jego oczach pelnowartosciowych czlowiekiem a nie "dupa i kuchta". Telewizje oglada od swieta, czas spedzamy aktywnie. Nie jest uzalezniony od swojej mamuski, nie boi sie jej. Szanuje ja ale i otwarcie ja krytykuje. Po pieciu latach zwiazku co rano prznosi mi kawe do lozka...

tu sie zgodze- mialam dwoch chlopakow Wlochow, Hiszpana, Amerykanina. Mialam w Polsce chlopakow, ale po wyjezdzie z kraju otworzyly mi sie oczy-od tej pory polscy mezczyni zostali u mnie skresleni. Kiedys wydawalo mi sie to wszystko normalne- bo tylko to znalam... Czego nie lubie u Polakow? -niski zrost, 175 cm to juz ho-ho -duze glowy -nie gola krocza i pach -zaniedbane zeby-markowe ciuchy a zeby zolte , z kamieniem i prochnica -fatalny ubior-niesmiertelne skorzane kortki do dresow, lub tez poubierani jak pajace w niepasujace do siebie ubrania w stylu "sportowym", wazne zeby na kazdej czesci stroju widoczne bylo duze "markowe" logo. A charakter? Szowinisci straszni!!! Kobieta to dupa- ma siedziec cicho, robic loda i obslugiwac ksiecia. A ksiaze z rosnacym brzuszkiem przed telewizorem z piwskiem w lapie lezy. Przy kumplach udaja nagle ze sie "nie znamy", lub tez zaczynaja sie inaczej zachowywax, nagle traktuja parnterke strasznie lekcewazaco. Chleja!!! Ta opinia ze Polacy to pijusy nie wziela sie z nikad, chleja i konca nie widac. Czesto i gesto. KOledzy zawsze najwazniesi- kobieta tu po raz kolejny- ma siedziec cicho i Panom kanapeczki podawac. Jako ze od 12 lat nie mieszkam w kraju- i od tego odwyklam : niedobrzemi sie robi jak slysze te ciagle KURWA, CHUJ, KURWA , CHUJ , PIERDOLONY, KURWA- oto slowa ktore czasem slysze jadac metrem... Teraz jestem w zwiazku z NIemcem. Ma 191 wzrostu, wazy 110 kilo, byly bokser( ma sylwetke sportowca nie jest napakowany jak Glupi Jasio). Wszelakie prace domowe wykonujemy razem, zawsze zwraca sie do mnie z szacunkiem, jestem w jego oczach pelnowartosciowych czlowiekiem a nie "dupa i kuchta". Telewizje oglada od swieta, czas spedzamy aktywnie. Nie jest uzalezniony od swojej mamuski, nie boi sie jej. Szanuje ja ale i otwarcie ja krytykuje. Po pieciu latach zwiazku co rano prznosi mi kawe do lozka...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
szafa gra nic dodać nic ująć!!!! prawda, prawda i jeszcze raz prawda!Brawo!

Gość a ja wole Polakków
z doświadczenia wiem, że są fajniejsi, lepiej się odnoszą do swoich kobiet, nie są agresywni jak ci z zagranicy. szanują je, są romantyczniejsi (Polak pamięta o tobie każdego dnia i w urodizny i święta osobiście, zagraniczny niekoniecznie) i bardziej rodzinni. Obcokrajowiec woli zamiast z kobietą z kumplami, lub z petem w gębie na motorze lub w megauacie jechac np Boze Narodzenie, Wielkanocy wogole nie obchodzą itp. Polak zamiast mieszkania kupi leki na nieuleczalną chorobe członka rodizny swojej kobiety. Obcokrajowiec na odwrót. Na obych nie mozna polegac, i sa niesłowni. Egoiści, zboczeńcy i buraki- trąbią. Polak porządny Polak nigdy nie trąbi. Polecam Polaków. Ja miałam fajnych chłopaków Polaków. :) Dla kochanych Polaków 👄

a zagraniczny to kto w sumie jest? taki twor od Azj i Po USA??? ZAGRANICZNY...Obcokrajowiec..to ty juz nawet nie widzisz nawet jakis roznic pomiedzy narodami, kulturami ile mialas juz zwiazkow z NIE-POLAKAMI??(przpraszam, z zagranicznymi) traci ten twoj wpisik wioskowym rasizmen

no właśnie Polki to rasistki i ksenofobki są , jakoś nie bardzo się kwapią by za mąż wyjść za np. Rumuna a za Holendra czy nIEMCA CZY wŁOCHA TO KAŻDA BY CHCIAŁA

ha...kochany-uwierz mi...Wlosi i Niemcy to fajne chlopaki :-) if you know what mean.. nie bez powodu wlasnie ich chca...

Rumun? widuje tylko grupki Rumunow jak zebrza lub przeszukuja smieci, od czasu do czasu wala swoje (najczesciej ciezarne) kobity po pysku. Jakos mnie to nie uwiodlo. Ale generalnie-mieszkam w zachodniej metropoli, wiec ludzie wielu nacji sie tam przewijaja...jak poznaje fajnego faceta, to najpierw interesuje mnie jego osobowosc, to specjalne "cos"-nie pytam sie gdzie mu paszport wystawiali.

Gość ameryka
mieszkam w US i powiem ci ze nie wiem gdzie ty widzialas przystojnego amerykana... to wlasnie polski akcent podoba sie dziewczynom w US mieszkam na poludniu ameryki i wiem ze to wlasnie polacy sa atrakcyjni a nie jacys amerykanie.