Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgg55

uwazacie ze jestem za chuda?

Polecane posty

Gość fgg55

mam 174 cm wzrostu i waze 56 kg. nie wiem co mi odbilo ale zaczelam miec jakies komlepksy ze jestem za chuda... wydaje mi sie ze sie nie podobam swojemu facetowi, on jest troche przy kosci, i jego byla tez jest taka grubsza:( caly czas mi mowi ze jestem chuda. myslicie ze waze za malo?

Gość fgg55
moge podać jedynie swoje wymiary

Gość 1222Kamil1234567890
no to podaj wymiary

Gość 1222Kamil1234567890
Chyba sie mierzy ... ;)

Gość fgg55
biust 86 talia 67 biodra 92

Gość fgg55
w zyciu bym nie pomyslala ze bede miala taki problem:O zdj bym wstawila ale jednak sie wstydze;)

Gość zimna bababaaaa
nie jestes za chuda ,wg mnie masz b.fajna sylwetke.

Gość waris2011
ja tez mierze 174 a wazw 55 kg, wymiary mam podobne lecz nawet troche mniej... i nie uwazam sie za chudzielca choc inni twierdza , ze tracam anoreksją, czuje sie dobrze...i ciesze sie z fakty bycia szczupła niz taką z lekka zapasiona z kompleksami.. jestes ok.. nie martw sie

Gość NienawidzeKamilek
Jestes bardzo fajna, z wymiarow widac ze masz bardzo fajna talie :) A Twoj facet sie cieszy ze jestes chodziutka dlatego mowi ze jestes chuda :) Pamietaj facet zawsze lubi drobne kobiety :)

Gość upppssssssq
ja mam 176 i ważę 53 i mam trochę lepsze wymiary- talia 60 biodra 90. nie jestem za chuda i mam świetna figurę i każdemu sie podoba. oczywiści są różne preferencje(na szczęście), ale jak ktoś lubi grubsze kobiety, to takie sobie wybiera. uwielbiam być szczupła!

Gość fgg55
no ja mam w biodrach 92, i uwazam ze mam plaski tylek.. wiec sie zastanawiam jak to jest z tymi idealnymi wymierami 90-60-90 :)

Gość upppssssssq
płaskość tyłka to raczej nie ma nic wspólnego z wymiarami ja mam sterczący.. no i mam 30 cm różnicy pomiędzy talią, a biodrami, więc to sa już porządne biodra. a np niektóre grubsze kobiety szczycą się, że niby mają "kobiece kształty", a maja 10 cm różnicy miedzy talią i biodrami i sa proste jak kołki. dobra figura to głównie kwestia proporcji niezaleznie czy cie nosi 34 czy 44

Gość Ania1234567890
Ja mam 93-73-89 :D heheh