Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama198804

Ile śpią wasze dzieci ?

Polecane posty

Gość Mama198804

Jak wyżej ? Bo mój ma 11miesecy i klade go w ciagu dnia spać na dwie drzemki jedna o 9:00 śpi około 2h a pózniej po obiedzie o 13:00 śpi do 2h Tak zastanawiam sie czy tak zostawić czy usunąć jedna drzemke?

Gość martyna03933
moja ma 2 lata i spi od 12:00 do 15:00

Gość wczorajszydzienamoze jutrzejsz
moj tez tak spi :) 2x 1,5h i tez mniej wiecej w tych porach. Drzemki nie usuwaj, po co ;) jak bedzie chcialo to samo sobie usunie ;)

Gość wesołamama
Moja córcia ma 6 miesięcy i od trzech dni śpi non stop,mam czas na prace przedświąteczne ale z drugiej strony mnie to trochę martwi,że nawet nie zapłacze ani chociaż na jedzenie się nie obudzi.

mysle ze "usuwanie" na sile to nie jest dobry pomysl. poczekaj jeszcze chwile i sam ci sie przestawi na jedna drzemke a tak to ci bedzie marudzil. moja tez podobnie spala, dopiero jak miala juz ponad rok (moze rok i 4 m-ce?) przestawila sie na jenda drzemke.

Gość co to znaczy że mają
Moja 9-miesięczna córka śpi od 21 do 9 rano, potem w ciągu dnia ma jeszcze dwie drzemki: od 11 do 13 i od 18 do 20.

Gość wczorajszydzienamoze jutrzejsz
widac potrzebuje tyle snu, nie ma sie czym martwic. Moj tez spal calymi dniami i jest zdrowy jak kon ;)

Gość Mama198804
Super dzieki za odpowiedzi Ale widzę ze juz zabardzo mi nie odpowiada to cieżko go uśpić na druga drzemke wcześniej tylko wyszłam z domu a on juz spał hehe a teraz niekiedy idzie spać po 15 i śpi 30 minut :-/