Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajaca_sie_o_male

czy moge miec w ciazy normalna temp 36,6?

Polecane posty

Gość starajaca_sie_o_male

Obecnie mam 36,6. NIe mam okresu, piersi bola, sa nabrzmiale, jeszcze nie robilam testu, ale mierze temp i jest 36,6. Czy jest mozliwa ciaza?

Gość dfdsdsggdsgfdg
w ciazy temp. jest podwyzszona niz normalnie, ja sobie mierzylam temp. pod pacha jak juz wiedzialam o ciazy bylo z 37 zawsze :) a w pochwie to trzeba mierzyc o wiele wczesniej.

Wcale nie musisz miec min 37 zeby stwierdzic ze ciaza jest lub jej nie ma! kazda z nas jest inna! Tylko na podstawie kilkumiesiecznych mierzen temp codziennie jeszcze PRZED wstaniem z lozka moze stwierdzic ze temperatura dzwigla sie o pare kresek i jesli utrzymuje sie dluzej niz 2 tygodnie moze oznaczac ciaze (oczywiscie do tego okres nie moze sie pojawic)

Gość fewfwerfw
nie mialam w ciazy ani ciut podwyzszonej temperatury

Gość fewfwerfw
(jeszcze pamietam jak przed testem, w ciagu poprzedzajacych dni mierzylam temperature i uspokajalam sie ze skoro jest normalna, to ten spozniajacy sie okres nie zwiastuje ciazy - - zwiastowal.) ;P

Gość juz rano zadawalas
dziewczyny , chodzi o temp mierzona w pochwie zaraz po obudzeniu , przed(!) wstaniem z lozka.

Gość vfgfdghfd
juz rano zadawalas.. nie kazda kobieta w ciazy ma temp., w pochwie powyzej 37 kresek, są też takie ktore maja np. 36,5 a w ciazy np. 36,9 nie u kazdej wzrasta bardzo mocno temperatura. tak samo normalna w pochwie moze byc37-37,3 w ciazy np. 37,5-8 wszystko zalezy od kobiecego organizmu i taka temp. mierzy sie kilka mies!! zeby miec porownanie.

Gość gość
witam mam pytanie..staramy sie z męzem 3 miesiąc o dzidziusia ,,kupilam testy owulacyjne i dzialalismy..teraz jest 10 dni po owulacji ,,a 7 dni po pobolewa mnie brzuch ,,do dzis ,na test ciazowy za szybko wiec przeczytalam na necie że owulacyjny wykrywa wczesną ciąze zrobilam w 8,9 dzien i dzis wyszły dwie krechy wyrazne ,,temp,,mierzem od 3 dni rano 36,7 ,36,8 a po południu 37,1 , 37 ,2 ,,dodam że mierze w pochwie .. @ mam dostać za 10 dni..ale już nie umiem wytrzymać ,,pomóżcie może ktoraś tak miała ,,dzieki z góry