Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłam to...........

usunęłam wczoraj ciążę pod wpływem rodziny

Polecane posty

mam 18 lat. wczoraj usunęłam ciążę, nie mogę nawet pisać bo ręce mi się trzęsą i płaczę. Mój chłopak 22. Jesteśmy razem i mówił, że poradzilibyśmy sobie, płakał, prosił żebym tego nie robiła. Zmusili mnie moi rodzice....że jak to będzie wyglądało, co ludzie powiedzą. Jestem załamana, nie chce mi się żyć.

jesteś chamidłem że tak piszesz, nie miałam wyboru, zagrozili mi, matka groziła ze się zabije nie wiesz co to znaczy mieć taką rodzine

jestes koorwa, zabilaś niewinne dizeciątko.. obyś o tym pamiętałą do końca twoich dni 🖐️

Gość ASDGFHGH
masz o jeden problem mniej :) juz nie udawaj ze az tak ci zalezalo na tym dziecku wzielabys wszystko na swoje barki czy chcialas wyreczac sie wszystkimi w kolo? teraz powinnas czuc ulge a nie beczysz,glupia :P

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A chlpaok to ty raczej juz nie bedziesz miec ,skoro on chial tego dziecka...po co usuwalas skoro milas w nim oparcie???

to trzeba bylo isc do swojego chlopaka skoro sie juz z nim puscilas albo do domu samotnej matki.zaszyc ci pizde i koniec!

Gość plddffsf
czasu juz nie cofniesz, domyslam sie ze ci ciezko..jedyna rada to poszukaj jakiegos psychoterapeuty zeby to nie wplynelo negatywnie na twoje dalsze zycie..fakt jetes bardzo mloda...i dziecko napewno byloby teraz problemem.nie miej alu do rodzicow bo oni cie kochaja i zapewnie chcieli dla ciebie dobrze..pewnie nie chcieli abys sobie zycie zmarnowala....poszukaj dobrego lekarza sama wiem ze taka rozmowa pomaga

Gość zostalam pomiefev
Nie placz juz, co sie stalo to sie nie odstanie. Szczerze??? Chlopak wyciagal do Ciebie reke, a ty ja odrzucilas, on stracil do Ciebie zaufanie, on chcial tego dziecka, mial takie samo prawo do decydowania o nim jak i ty. Szkoda, ze tak postapilas, ale nic juz nie zrobisz. Ja skreslilabym taka matke, nie odezwalabym sie juz do niej do konca zycia! Ona Cie zastraszyla. Okropna matka!!!

Gość Też usunęłam
Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie i pozbierasz się..trzymam kciuki

Gość proorooo
zeby to dzieciatko cie straszyło kazdej nocy morderczyni-suuuko!!!!

Gość dgdggd
wiekszosc ludzi cie tu zjedzie ale nie przejmuj sie tm, sa zawistni ani nie maja pojecia co to empatia...ktos ci dobrze radzil poszukaj psychoterapeuty.....jestes bardzo mloda z czasem ci minie....jestesmy tylko ludzmi kazdy z nas popelnia bledy

Gość Trelemorelle
coteraz: owszem, ale karze podlega tylko lekarz który tę aborcję przeprowadza, kobiecie nic nie grozi ;)

A ja jestem za aborcja, przez te bezmyslne scierwa takich Kaś waśniewskich bedzie wiecej, kurvy niedorobione... was sie powinno w kobel wysrac i splukac, te wasze puste lby dobijaja.

To będzie z Toba do końca Twoich dni, nie zapomnisz o tym. Kiedys patrzac na swoje dziecko (o ile bedziesz je miała) będziesz myśleć o tym ile mialoby to nienarodzone dzieciątko.