Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość playonline838337

Nie wiem co do niej czuje

Polecane posty

Gość playonline838337
i to jest wlasnie dziwne , nie jest dla mnie jak przyjaciolka jest nawazniejsza osoba w moim zyciu zrobilbym dla niej wszystko...a? no wlasnie..(

Gość parram parram
Trochę beznadziejna sytuacja, której Ci nie zazdroszczę. Z jednej strony niby wszystko jest super ale czujesz, że czegoś brak :/ Powiem tak, będzie dobrze do momentu aż nie zakochasz się (tak z motylami i totalnym odlotem) w innej. Wówczas będzie bolało. Odeszłam kiedyś od kogoś z kim było dobrze ale czułam, ze czegoś brak. Nie było łatwo ale nie żałuję. Nie chciałam żyć z kimś wiedząc, że przyjdzie ta chwila, w której to będzie za mało. Jakoś śmierdziało hipokryzją, a to jest coś czego nie lubię najbardziej na świecie.

Gość drenażysta
A może Ci różnica wieku nie odpowiada? Może czujesz, że tak nie wypada? - Wątpię. A może nie jest taka ładną, atrakcyjną kobietą jaką byś chciał za partnerkę? Hę...? No i nie podnieca Cię seksualnie tak jak być chciał?

Gość playonline838337
jest dla mie ideala super, podnieca mnie. wy czegos ie rozumiecie- JA INNE NIE CHCE!

Gość parram parram
No to gościu... jak innej nie chcesz, to w CZYM PROBLEM...????????? Skoro chcesz tylko jej, to jakie ma znaczenie to, co czujesz????

Gość playonline838337
Podczas tego jak nie bylismy razem probowalem sie z kims spotykac i to nie bylo w ogole to.. uswiadomilem sobie i wrocilem do niej

Gość drenażysta
"jest dla mie ideala super, podnieca mnie. wy czegos ie rozumiecie- JA INNE NIE CHCE!" Albo jesteś psycholem albo zwykłym forumowym trollem. Wybieraj. Szkoda czasu na Ciebie.

Gość parram parram
"Albo jesteś psycholem albo zwykłym forumowym trollem. Wybieraj. Szkoda czasu na Ciebie." dokładnie tak!

Gość harpiazlira
juz wczesniej napisalam, ze ten temat to prowokacja :D

Gość parram parram
"juz wczesniej napisalam, ze ten temat to prowokacja " a my dobrzy i trochę naiwni chcieliśmy pomóc... :|

Gość harpiazlira
ja naiwna tez poczatkowo probowalam dociec sedna problemu, ale jednak sposob pisania autora zasmierdzial mi prowokacja.

Gość tez juz o tym myslalam
wszystko jest u nich cacy ale nie zaiskrzylo , czy o co tutaj chodzi?

Gość Tylko jedna taka
czy ty nie jesteś czasem moim facetem? odczuwam ze on ma tak samo

Gość greagerrg
ta kobieta jest obiektywnie super, teoretycznie Ci pasuje, ale nie ma tego czegos miedzy wami i przez t jest nieco mdlo i nie jestes przekonany plus jeszcze samotnosc, przyzwyczajenie do niej i to tak wychodzi