Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vMaxxx

Banda grasuję w Lublinie

Polecane posty

Gość vMaxxx

Banda grasuję w lublinie Chodzi mi o takiego jednego gościa. Widziałem go kiedyś na dworcu PKP jak próbował wyciągać pieniądze od studentów przy bankomatach PKP - to było rano. Jak wracałem po południu to znowu go widziałem - tym razem na przystanku na Lipowej przy Plazie - też tam chyba kogoś zaczepiał bo się darł( "ja cię zabiję tycw...u") i odkazywał. Pewnie ktoś widział tego gościa ale ja zwróciłem na niego szczególną uwagę bo gdy jechałem z dworca(rano) to gościu wsiadł za mną...A potem po południu jak wracałem z przystanku z Lipowej to gościu wsiadł do 155 a ja po paru minutach do 151 i dojechałem do jakiegoś mostu no i tam gości wsiadł do mojego autobusu. A jak wychodziłem na kunickiego do dworca PKP do gościu z tyłu za mną szedł...no i ja za murkami tam przy targu zaczołem szybciej biec żeby uciec ale gościu skręcił w jakiś zaułek tak że jak bym nie przyśpieszył to być może by doszło do starcia - nie wiem co to za jeden ale podejrzewam że jakiś gościu po odsiadce - chętnie nakopał bym mu w dupsko. Rysopis: Duża twarz zarośnięta. Spodnie zielone z materiału - z bocznymi kieszeniami na nogach. Kurtka zielona moro. Czarna czapka. To co zauważyłem to goście krążą od dworca PKP do Plazy....Jest jeszcze jeden głupek co chodzi w czarnych okularach i niebieskich jeansach on też próbował.....uważajcie na tych przygłupów....Tam jest cała banda tych przygłupów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować