Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potworzyca35

NA RATUNEK GRUBASCE !!! POMOCY

Polecane posty

Nie wiem od czego zaczac,mam slaba wole no i za mloda nie jestem . Jak sie za siebie zabrac tez nie wiem juz tyle razy probowalam po 1dniu zawsze klapa

Gość tez mam ten problem
hej ja mam 25 lat, 160 cm i 74 kg. Musze sporo zrzucić i nie wiem jak bo jakoś mi to nie wychodzi.

Gość niemożliwe to tak jak ja
Mam te same parametry, wiek, wzrost waga i 100000 nieudanych prób odchudzania.

Gość olga żnin
dawać foty! :classic_cool:

Gość niemożliwe to tak jak ja
a jak się czujesz? Ja jestem strasznie ospała, szybko się męczę i nie mam nigdy na nic siły.

No właśnie znajoma te książkę o diecie sb podarowała mi ale tak się boję że znów nie dam rady i wszyscy będą się śmiać że grubas znów nie dał rady

Gość eware0
pewnie nieźle śmierdzisz, jak się zasapiesz :O

Gość guziczek bez pętelki
zamiast pisać o odchudzaniu poprostu się nim zajmij, a nie tylko o nim pisz, ot i cała recepta :]

Heh nie dam foto bo wstyd a co do samopoczucia to nie jest tak zle ,mecze sie fakt bo te sadlo ech... ale ogolnie ok.

Może i masz rację z ta recepta ale zawsze znajdzie się ktoś lub coś co mnie zniechęci dlatego też szukam kogoś kto będzie mnie mobilizowal

Dziękuje napewno ściągnęła od śmierci męża i syna minął ponad rok a nadal tyje przybyło mi 27kg czy to wina leków też już nie wiem może lepiej do dietetyka pójść ?

Gość Natalka 1
wyznacz sobie konkretny jeden cel np. wytrzymać tylko 3 dni na białku tak jak u dukana( mięso, jaja,twarożek jogurciki i takie tam) i pij wodę pij pij pij, za trzy dni będziesz ważyła 99 kg i to będzie twoje zwycięstwo -2 cyfrowa waga. zacznij już od dziś , od teraz .to jest naprawdę prostsze niż myślisz, powodzenia życzę. 3 dni- bialko-99 kg.

Poczytaj, pomyśl na spokojnie. http://kulturystyka.pl/odzywianie-lopatologicznie-czyli-odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytania-przez-kobiety/ Najlepiej jest chudnąć tyle czasu, ile się tuczyło. Wszelkie szybkie cud diety nie dość, że powodują jojo, to ciężko na nich wytrzymać. W końcu co to za radość jak musisz sobie odmawiać rzeczy, które lubisz, lubiłaś i będziesz lubić! Powoduje to tylko frustrację! Dlatego lepiej na spokojnie, powoli zmieniać swoje nawyki żywieniowe, wprowadzić sport, więcej się ruszać. Jak to się mówi ziarnko do ziarnka ;) Pozdrawiam!

Działaj! Trzymam kciuki, pomyśl jak fajnie będziesz wyglądać jak zgubisz zbędne kg. I jak fajnie będziesz się czuć... Mi pomaga oglądanie zdjęć szczupłych w internecie. A najlepiej ładnych ubrań, w których dobrze wyglądają tylko szczupłe dziewczyny...

Dziękuje za rady dobre kobiety nie zależy mi na szybkim ale skutecznym spadku wagi potrzebuje stracić jakieś 27kg wtedy będę bardzo zadowolona wiem że nie zrobię tego w miesiąc czy dwa ale dla samej siebie muszę nie wytrzymam tak dłużej

Gość trochę odchudzona grubaska.
Pewnie, że masz wystarczy silna wola i chęć działania. Ja półtorej miesiąca temu przeszłam na Montagniaca(polecam, bardzo przyjemna dieta) i już zleciało z 68 do 60;)) Jeśli odpowiednio się za to zabierzesz już niedługo wbijesz się w kuse bikini;) I nie łam się:)) Pozdrawiam.

Gość rwerwrwe
przy słabej woli nie masz raczej zadnych szans. Ja bym moze zaczela od wszczepienia sobie balona w żołądek- są takie co mozna miec tylko pół roku i potem się je usuwa. Zakłada się je jakoś prosto w prywatnych klinikach

silna wola jest bardzo ważna! najgorzej jest na początku, potem to już jakoś samo przychodzi i jest o wiele łatwiej, a kilogramy lecą:)

Tak ogólnie to tylko ze słodkim nie mam problemów poza tym chłone wszystko na co jest ochota szczególnie w jakieś dwie godziny po wzięciu leków

Jeśli ze słodkim nie masz problemu to Montagnac! Daje rewelacyjne efekty, a dieta jest naprawdę bardzo przyjemna.

Gość rwerwrwe
Nieraz juz kibicowałam b. grubym osobom, ale niestety u nich schudnięcie zdarza się znacznie rzadziej niż u tych b. szczupłych. chyba to jest jakis problem psychiczny a nie tylko zwykłe nieuwazanie na kalorie. Ale szok, jak wiele stosunkowo młoddych osób tzn, po 30 , wazy już pow. 100 kilo

Dzięki dziewczyny :-) jeżeli chodzi o balon to nie stać mnie na takie zabiegi a moja wola jest silna tylko wtedy gdy ktoś robi to ze mna wtedy jest dużą mobilizacja

Gość rwerwrwe
chyba najskuteczniejszy jest dukan, ale ma minusy, trzeba miec zdrowe nerki. Na nim nie ssei człowieka, tylko trzeba jesc w kółko białka