Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama123

sny

Polecane posty

Gość dama123

witam, w moich snach od dłuzszego czasu pojawia się ta sama osoba. jest to mój znajomy,który mi się podoba jednak nic nas nie łączy. Co znaczą te sny? są one zawsze pozytywne. proszę o pomoc w interpretacji

Gość vanesssa98
to znaczy, że wyrucha cię rosły murzyn z wielkim badylem

Gość do damy i kafe atlantico
jestescie kurwa zalosni :P chcecie gadac to na inny temat przejdzcie:o🖐️

Gość do damy i kafe atlantico
no i??? to jest jej temat wiec jazda:o

Antychryst nie jest konkretną postacią dowiadujemy się tego w 1 Jana 2:18. oznajmił: „Dziecięta, jest ostatnia godzina ijak usłyszałyście, że przychodzi antychryst [gr. antchristos], tak właśnie teraz wystąpiło wielu antychrystów; stąd poznajemy, że jest ostatnia godzina. Istnieje zatem wielu indywidualnych antychrystów, którzy razem tworzą zbiorowego „antychrysta (2Jn7)

Podobno juz jest:-0ale wszyscy do niego będą lgnąc,boniby bedzie taki:classic_cool: a przecież osiągnięciem sztana jest przekonanie wszystkich ze nie istnieje:-0

Jan zaliczył do „antychrysta odstępców porzucających zbór chrześcijański, októrych napisał: „Wyszli znas (1Jn 2:18, 19) Zaś w objawieniu Jana, mamy do czynienia z antychrystem który już jest na ziemii od dłuższego czasu;)

To jest bardzo ważne proroctwo, mówi w jakim czasie będzie koniec świata oczywiście nie dokładnie ale przepowiada w jakich czasach. O 7 królestwach, posągu który się śnił Nebucadneccarowi czy jak tam to sie pisze:P to jest siedem czasów które właśnie mija powoli...

TIaa powoli,bo ja mam miec jeszcze dziecko i dom:-).....ide zapalić,bedziesz wieczorkiem??tak ok 21???A powiedz mi czy wiesz coś o TenTamten-on zyje czy cus-a może się mu coś satało?;-0-oby nie.....no to jak bedziesz ok 21??:-)