Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest????????

Chce zrobić operacje nosa. Kto z Was miał ?

Polecane posty

Gość co jest????????

Mam ładną twarz , poza tym nochalem wstrętnym , jest szeroki - to jesgo najwieksza wada. Odwrócony trojkąt :O gruby mięsisty chce miec mały ładny dziewczęcy nosek pasujący do mojej buzi ,slyszalam ze wystarczy operacja w czesci chrzestnej ,(garba nie mam ) . Myslalam nad kilkoma lekarzami Broma, Łątkowski , Zawisz , Sankowski. Skupina i Szczyta odrzucam ze wzgledu za nienormalne terminy oczekiwania na konsultacje i zabieg.

Gość pingy
o Bromie jakos duzo zlego czytalam.. ja chce zrobic korekture powiek

Gość co jest????????
no własnie tez czytam rozne opinie i nie wiem komu mam wierzyc :O Podobno bardzo dobra jest pani Grobelny (Trojmiasto) znalazlam kilka opinii ,wszystkie pozytywne ale to za mało.. nie chce ryzykowac. Z drugiej strony do Szczyta moge isc na operacje za rok ,najwczesniej za kilka miesięcy :( Nie chce tyle czekac

Wiecie to, że są dość odległe terminy wizyt i zabiegów też może mieć swoje plusy, mianowicie, jak ktoś nie do końca jest przekonany, żeby taki zabieg zrobić, to może się jeszcze wycofać. Ale jeśli komuś zależy na czasie i na tym, żeby szybko mieć ładny nosek to niestety nie jest to fajne. Ale jeśli nie ma normalnych terminów wśród tych, których się brało pod uwagę, to warto się rozejrzeć za kimś innym. Nie wiem, czy słyszałyście o doktorze Osuchu moim zdaniem bardzo dobry specjalista, może do niego spróbujecie się udać?

Gość lovelu
najlepiej to by było się samemu przekonać, oczywiście dobrze jest poczytać opinie innych, a potem wybrać jakiegoś jednego. Jestem ciekawa, czy się na jakiegoś zdecydowałaś i jak możesz podziel się opiniami.

Gość gość
ale też myślę, że każdy reaguje inaczej, dobrze się wybrać do lekarza na konsultacje, żeby dokładnie opowiedział, co nam może zagrażać

Gość gość
Pójdź na kilka konsultacji i będziesz wiedziała. Jak chirurg będzie sensowny to możesz się zdecydować.