Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

talcianatalcia

POMOCY waże 74 kg POMOCY!!

Polecane posty

witam mam strasznego doła ;( moja waga chyba oszalala !! 74 kg masakra przy wzroscie 165 ;(dzisiaj jestem na 2 dniu diety norweskiej dzielnie sie trzymam zasad postanowilam dopiero sie zwazyc w ostatnm dniu diety!! pije duzo wody cwicze nie podjadam !! mam nadzieje ze cos ruszy ... mam zamiar kupic tabletki asystor slim czy jakos tak mam nadzieje ze bardziej mi pomoga uzyskac wage moja wymarzoną 60 kg oczywiscie wiem ze nie jestem wstanie tyle schudnac na tej diecie licze chociaz na 5-6 kg przez ta diete norweska!!

Gość kahnyc
ale bedziesz po jajkach pyrkac, lepiej zmien diete

Dziewczyno odstaw te diety! Poczytaj sobie: http://kulturystyka.pl/odzywianie-lopatologicznie-czyli-odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytania-przez-kobiety/ zastanów się i zacznij zmieniać swój tryb życia, dodaj sport, jedz zdrowo! Pamiętaj, że diety to droga na skróty i bardzo często kończy się jojo. Chcesz mieć szczupłe ciało? No to niestety będziesz musiała sie postarać :) Zapraszam do ćwiczeń!

Nie wydawaj kasy na tabletki, KAŻDE DZIAŁAJĄ JAK PLACEBO, parę razy też je kupiłam i one kompletnie mi nie pomogły. Wiesz,moim zdaniem dieta norweska jest zbyt restrykcyjna. Dam ci przepis na zdrowe odchudzanie: aeroby+siłowe+dieta=sukces ogranicz kalorie do 1300-1500 na początku i wprowadź ruch, np. rower stacjonarny po godzinie dziennie POLECAM

Kiedyś też ważyłam tyle co ty i udało mi się schudnąć dzięki rowerowi do 60 kg, potem przytyłam 5 kg i ciągle próbowałam schudnąć samymi dietami,które przynosiły krótkotrwały efekt, bez ćwiczeń się nie da schudnąć.

sorki dziewczyny ze sie nie odzywałam ale nie mialam czasu!! zrezygnowalam z tej diety to da tylko krotki efekt a ja go nie chce!! wole sie pomeczyc dluzej a skutecznie!! dzisaj sie wazylam i waga pokazuje 70 kg ;) mam nadzieje ze do konca kwietnia waga bd cociaz mniejsza o 3-4 kg rano pije kawe jem grapefruit obiad jem ale malutko naprawde malutko i na kolacje jablko przy tym cwicze pije duzooooooooooo wody i herbatki na oczyszcanie organizmu. ale mam jeszce jeden problem zauwazylam rozstepy na moich ramionach sa swieze wiec mam nadzieje ze da sie cos znimi zrobic kupilam dzisiaj masc cepan na blizny podobno dobra na rozstepy zobaczymy jak mozecie to napiszcie jakie sa fajne sposoby na "znikniecie" rozstepow :(

Gość kjaka
nawet 200 kcal nie jesz , nie dasz rady i jo-jo murowane . eh co za bzdurne diety macie

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaha
weszlam i szok :) nie stosuje diety teraz ,a co to jest jak nie dieta? no glodowka to mozna nazwac :) ja pierdziele czego to nie wymysla, pewnie to nazwiesz zdrowym odzywianiem haaaaaahahahah

Gość te verde unplugged.
Dieta to wcale nie jest konkretna rozpiska posilkow z internetu. Kazdy styl zywienia to dieta, a to, co Ty ostatnio wymyslilas to dieta GLODOWKOWA. Juz lepiej wroc na te norweska jak masz sie tak glupio odzywiac :O A najlepiej zorientuj sie w temacie zdrowego odzywiania i jedz jak czlowiek, a nie jak grubasek ktory sie chwile glodzi i zaraz rzuci sie na paczki 🖐️

Gość JazzmataZZ
Gruba spasiona szmata!

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaha
dokladnie hehe

wiesz co sluchaj musze troche skurczyc zoladek!! nie stosuje glodowki!! bo nie chodze glodna obiad jem i nie czuje sie glodna to jets roznica !! jem jablka i owoce!! wiec wez daruj siebie komenatrze !!

Gość JazzmataZZ
Jak można ważyć 74 kg przy wzroscie 165 ? Jak tak można, ty nie masz wstydu ? :O

wie co jestescie naprawde okropne!! pisze do was o pomoc nie ktore naprawde udzielily dobrych rad a tego typu teksty ze grupa spasiona OK ale nie kurde szmata nawet mnie nie znasz czlowieku!!

juz 70 ;) i wypraszam sobie boooooooo sa ludzi otyli !! a ja przynajmiej postanawiam cos ztym zrobic rozumiesz!! prosze was o rady a wy bardziej czlowieka dolujecie !! jak mozecie byc takimi wredymi babami!! ciekawe jak wy wygladacie co!!

hahah a co szmaty sa grube!! wez nie pierdol bo jest ladnie pierdolniete!! jak cie slysze i wyobrazam jak wygladasz to jestm za aborcja!!!

Gość JazzmataZZ
to fajnie ze mnie słyszysz :D gruba, brzydka schizofreniczka ! A ile masz lat ?

Gość te verde unplugged.
Zoladek kurczy sie w ciagu godzin. Mozesz najwyzej odzwyczajac sie od jedzenia duzo, ale i tu mozna przesadzic, i zaglodzony organizm zacznie sie domagac (ataki na lodowke), albo odkladac co tylko moze ('jem malutko a nie chudne, pomocy!').

a huj cie to obchodzi!ty pewnie nie wiecej niz 10 bo dorosla osoba raczej sie tak nie zachowuje!! haha ciekawe jak ty wygladasz jak chomik

Gość JazzmataZZ
jak szczur !

Gość JazzmataZZ
a takich ludzi jak autorka naprawdę trzeba wiecej do robienia smalcu

Gość JazzmataZZ
Tłusta wielka krowa !

hahah dzieki za motywacje do dzialania nad soba!! jezeli myslisz ze w jakis sposob mnie urazisz to sie mylisz !mam na to wyjebane hahaha

Gość JazzmataZZ
właśnie widze jak masz wyjebane, ciągle mi to powtarzająć ;) Jebana tłusta nastolatka co nigdy chuja w pizdzie nie miała co mnie nie dziwi bo jak sie ma ciało kaszalata.....

Gość JazzmataZZ
wracaj tu wieprzu i rozmawiaj ze mną !

sory nie mam czasu pisac z toba ide dac dupy nawpierdalac sie do chlywa jka prosie i modlic sie o schudniecie !! pajacu lewy niedojebany !!