Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bxxxxx

Do tych, ktorzy rzucili palenie...

Polecane posty

nie ciągnie mnie do fajek w żaden z tych sposobów." to dobrze :) a co do zaburzen i niewydolnosci proponuję zaczać uprawiać sport jakikolwiek rower,pływalnia, czy nawet szybkie spacery powinno pomóc

organizm sie odtruwa i te objawy , ktore macie to jeszcze nic i moze byc gorzej. Kazdy organizm inaczej to przechodzi, moze byc tak ze toksyny zaczna wychodzic z organizmu, nawet i kilka lat po rzuceniu palenia.

ale jakie jest cudowne zycie bez palenia :) świeży i czysty oddech,zero świszczenia w płucach zero zadyszki jak biegam czy pływam ... Jazda na rowerze to czysta przyjemnosc teraz Polecam wszystkim Rzucenie tego nałogu sa tylko same korzysci nie ma negatywów

Racja.Życie bez palenia jest super! :-) Człowiek się uwolnił od tego paskudztwa. Nie mogę sobie przypomnieć nazwy tych które paliłam (?) ale cenę zapamiętałam ale to cena sprzed 10 lat wstecz.Kosztowały 3,60. Pamiętam tylko kolor paczki,niebieski i to były krótkie papierosy... Jak mogłam zapomnieć nazwę ? ... hmmm...

Fajki rzuciłam 3,5 roku temu. Czuję się świetnie, poprawił mi się węch i smak. Ogólnie jestem z siebie dumna że nie palę. Rzuciłam z dnia na dzień (chociaż wcześniej nie myślałam o tym) Oczywiście nie było łatwo i przyjemnie ale odniosłam sukces. Paliłam 33 lata.

silvergold Uuuuuu !! to żeś się naprawdę usmoliła paląc tyle! ja paliłam 16 lat, no ale wydaje mi się że jest pomiędzy nami różnica wiekowa. :-)

Eutenia:) Ja to już stara baba jestem ale się ukrywam:) Ogólnie to ja się młodo czuję i wcale nie odczuwam swojego wieku.(psychicznie bo fizycznie trochę gorzej)