Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do bani ze mną

nie mam pracy faceta,urody wyksztalcenia nie mam nic!!

Polecane posty

Gość do bani ze mną

mam 23 lata i czekam juz na smierc :O

Gość do bani ze mną
pisze przeciez ze nie mam urody :O mam brzydka twarz i male cycki:O

Gość walmierz
Lliczy sie wnetrze ,a nie wygląd.

Gość cvfgbhnj
a jak wnętrza też sie nie ma ?

Gość do bani ze mną
doświadczenia też nie mam :(

Gość walmierz
Licza sie wnętrznosci ,bo jak sa z felerem to taka osoba jest nieatrakcyjna ,bo chora chodzi i zatruwa zycie innym np lekarzom .

Gość jiojoij
jesli jest tak jak mowisz, to faktytcznie nie masz nic, nie ma co czarowac, wspolczuje🖐️

dla mnie, wygląd schodzi na dalszy plan. Liczy się osobowość. Każdy ma jakieś wnętrze pytanie tylko czy drugiej osobie będzie ono odpowiadać. ;)

Gość jfcnnnm
no to jesteśmy w podobnej sytuacji poza tą urodą, bo gdybym jeszcze miała niemiły ryj to już bym się szykowała do trumny

Gość do bani ze mną
:(:(:(

Gość ja mam kochajacych rodzicow
na brak pieniedzy nie narzekam, nie pracuje bo nie musze - rodzice mnie utrzymuja, studiuje na tzw prestizowym kierunku, mam prawo jazdy,faceta juz nie mam, z wygladu jestem przecietna ale i tak ogolnie czuje sie beznadziejna pod kazdym wzgledem i czesto mysle ze nic dobrego w zyciu mnie nie spotka wlasnie przez moja beznadziejnosc :P

Gość bbbbbbbboootw
Na pewno masz jakieś zalety ;D

Gość jiojoij
Na pewno masz jakieś zalety ;D dlaczego ludzie na sile probuja innych pocieszyc? Sa ludzie, ktorzy nie maja zalet, sa nudni, nieatrakcyjni, zgnusniali i nic tego nie zmieni. To nieprawda, ze kazdy ma cos w sobie

jiojoij może i są ale z własnej winy jakby chcieli sie zmienić to by tacy nie byli :D

Gość 3 pytania
Urodo, urodo gdybym ja cię miała miałabym ja chłopca jakiego bym chciała... lalalalalalalalallala :D:D:D:D:D:D:D:D:D

no nei przesadzaj maszdopiero 23 lata:P ja mam 28 nie mamfaceta i wciąż nie mam prawka poza tym jestem wsumie zadowolona zawsze oczywiście znajdzie się coś na co można ponarzekać;)

3 pytania fajna ta przyśpiewka;) ale myślę, że mało sę ona sprawdza w realnym życiu;)

do ja mam kochających rodziców- czy oni są kochający bo płącą za studia i inne rozrywki? idź do jakiejkolwiek pracy, bo inaczj nie będziesz szanowałą kasy, wartości pieniądza już to widać próżna się zrobisz strasznie

Gość 3 pytania
setunia- ziarnko prawdy w niej jest, nawet z kg ziarna:D:D:D:D Tak mi się tylko skojarzyło po temacie postu. Ale na poważnie- pięknie i dająco do myslenia napisala HrabinaMalina: Zycie ma ci do zaoferowania wiecej niz myslisz.

ano napisałą ale myśle z dziewczyna jest w takim stanie, ze takie lakonicznie, wzniosle slowa do niej nie przmowia w tej chwili;/

setunia- sa kochajacy bo mnie kochaja a nie dlatego ze daja mi kase! idiotyczne wnioski wysnulas z mojego krotkiego postu!

zreszta skad wiesz ze "juz widac" ze nie szanuje pieniedzy skoro w ogole mnie nie znasz? ale glupia jestes :D

Gość ele bele
ja mam 24 lata i tez jestem beznadzijna... nie mam pracy, wyksztalcenia, faceta mam ale wiem ze on sie ze mna meczy... wczoraj chciałam mu zrobic loda do konca i nie umiałam, zalamałam się ze w tym tez jestem beznadziejna i sie poryczałam, ryczałam przy nim jak dziecko dobre 1,5 godz, potem jeszcze w domu i rano... moja beznadziejnosc osiagneła najwyzszy punkt... we wszystkim jestem beznadziejna... codziennie zastanawiam sie po co zyje i nawet chciałabym sie zabic, ale boje sie ze mi sie nie uda...