Gość goscccc Napisano Kwiecień 5, 2012 Ostatnio pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo , nie rozumiem dlaczego.Zaczne od tego ze mam 16 lat i nigdy nie wspolzylam i to nie zadna ciaza.Chodzi o to ze zupelnie nie pamietam kiedy ostanio miałam okres ostanio przezylam naprawde duzo stresu, moi rodzice sie rozstawali i przeprowadzilam sie z mama na pare dni do dziadka do tego mialam grype zoladkowa i schudlam przez ten czas 6 kilo.Prawie nic nie jadłam , teraz wszystko sie uspokoiło zaczelam jesc troche przytylam ale w poniedziałek miałam jakies male krwawienie , taka nie duza plama kwi.I to dziwne bo w ogole sie na okres nie zanosilo poniewaz zupelnie nie bolal mnie brzuch i nic nie czulam .I wlasnie nawet nie wiem czy juz powinnam dostac ale wydaje mi sie jesli cos to dopiero niedlugo moze za pare dni / tydzien.Czy to moze byc spowodowane tylko stresem i ta choroba i wszystko bedzie dobrze czy to cos powaznego?Bradzo sie boje juz naprawde mam dosyc i jeszcze miałabym miec z tym problemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach