Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczegotakjest

To wszystko mnie przerasta!.

Polecane posty

Gość Dlaczegotakjest

NIe wiem dla czego tak jest ale mimo tego że jestem facetem to mam kompleksy na tle swojego wyglądu. Nie podobam się sobie. Mam trądzik,rozszeżone pory, jestem rudy... Chociaż większośc twierdzi że to nie jest czysty rudy taki jaki miałem w podstawówce... Nie wiem czemu ale dziewczyny które wyglądają atrakcyjnie smią się ze mną całować. Mam kompleksy,jestem nie śmiały, nie akceptuję własnego siebie... Może dla tego że będąc w 2 związkach bylem wyrolowany... Nigdy nie byłem z dziewczyną dłużej niż 2 miesiące... Może jestem zbyt dobry? Staram się usówać stereotypy na temat "mężczyzn chamów"... Lecz jednak nie mogę dojrzec piękna w sobie, co powoduje u mnie brak pewności siebie z reguły jest to tak że dziewczyna pierwsza do mnie pisze... Nigdy nie było takiej sytuacji,abym to ja do dziewczyny zagadał jako pierwszy.Chodząc w szole po korytarzu spoglądam na innych i zastanawiam się dlaczego ja nie mogę wyglądać tak jak on?. Mam 19 lat i nie wiem może to jest coś na tle psychicznym... Niech mi ktoś pomoże, takie życie dla mnie nie ma sensu. Denerwuje mnie to że wszystcy w okół są w związkach a ja sam jak palec

Gość panipanii
Ale czemu masz takie kompleksy, skoro dziewczyny same do Ciebe pisza i zabiegają o Twoje względy ?? Naprawdę nie jesteś w trudnej sytuacji

Gość panipanii
Doceń to, i na pewno musisz być pociągający w innym wypadku, nawet nie chciały by z Tpba rozmawiać

Gość panipanii
Jeżeli chodzi o Twoje zawody miłosne, to nie patrz na to żyj teraźniejszością. Jesteś jeszcze taki młody, wszystko przed Tobą ! Masz znajomych ?? naprawdę chcesz za wszelką cenę w takim młodym wieku być z kimś ? Tłumaczyć się, spowiadać itd. ???

Gość Dlaczegotakjest
Chciałem tylko zobaczyć jak to jest być z kimś przez dłóższy okres czasu. Taka sytuacja ostatnio siedzę na matematyce i pani do mnie z zapytaniem bo akurat obejmowałem dwie moje bliskie koleżanki co te dziewczyny we mnie widzą... Jeden kolega odpowiedział "to pewnie te rude włosy" Po czym jedna z dziewczyn którą obejmowałem powiedziała "za charakter". Dołują mnie np jak któś zapoda tekstem rude to fałszywe... Nie wiem dla czego tak robią... Ale myślę że w końcu będzie dobrze aktualnie systematycznie zacząłem chodzić do dermatologa... może mi pomoże... Chodzi mi tutaj najbardziej o to że np taki "jasiu" co chwilę jest z inną dziewczyną.. A ja np nie mam takiego szczęścia...

Gość Dlaczegotakjest
Przepraszam za składnośc zdań.