Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

realnieniemożliwe

jak wybaczyć mężczyźnie którego kocham

Polecane posty

Mój facet z którym nie Bylam dość dlugo zdradził mnie z moja najlepszą przyjaciółka. nie byłoby to takie straszne gdyby nie spotykali się przez parę dni z planami wspolnego związku. ale kiedy Ona powiedziala mu że go kocha on zrozumial że to ja jestem ta jedyną. bardzo się staral aż w końcu postanowilam dać mu druga szansę. niby jest dobrze nawet bardzo dobrze:) ale jestem bardzo zazdrosna nie wierze mu pomimo zapewnien... co zrobić?

Gość Yyyyyyyyyyy
Rozpedz sie i uderz glowa w sciane ;) on ma cie w dupie.

Jesteś idealną kobietą, można ciebie w bambuko robić, a ty i tak zaraz wrócisz cala w skowronkach :/

Gość tooczywiiste
Jeśli ten mężczyzna przez lata całe postara się, nigdy więcej nie zdradzi i będzie cię stale adorować i zapewniać o wielkiej love....to za iles tam lat wybaczysz i nawet prawie zapomnisz, a sielanka będzie kwitła. A realnie na teraz.....zrozum że pozostanie przy swoim uzależnieniu(partnerze), wcale nie oznacza że wybaczyłaś, Zostaje się bez wybaczenia , co trudno niektórym zrozumieć,bo wybaczenie to proces długotrwały i może trwać lata całe, i po wielu latach może nawet trochę się zapomni. A więc..nigdy nie zapomnisz, kiedys wybaczysz może ale teraz będziesz z nim bez wybaczenia i z żalem, teraz będzies udawać przed nim i sobą że jest cudownie i wielka love I jeszcze jedno.....ty autentycznie zaakceptowałaś to że będziesz wiecznie zdradzana, pokazałaś przyzwolenie na dalsze zdradzanie, więc tak będziesz mieć z tym facetem. Realnie....weszłaś w życie ze zdradą i wewnętrznym brakiem wybaczenia...i lepiej uświadom to sobie jeśli chcesz z nim być. Masz do wyboru ...albo odejść od niego, albo pogodzić się z jego niewiernością i udawać że jest cudownie/ zaprzeczać . Twój wybór. (Na jedno nie ma szansy....na udaną drugą szansę bez jego ponownego zdradzania i żeby cię naprawdę kochał.)

Boje się że może zrobić to samo ale Kocham go! a Fakt że zrobił to z moją przyjaciółkom boli podwójnie. Stwierdziłam że mimo przeszkód na początku później może być tylko lepiej. pytanie czy to możliwe?

Gość moniczus
ja uwazam ze skoro posunął się do tego i to z twoja przyjaciolka nie powinnas do niego wracać .. a przyjaciółce to kopów nasac bo przyjaciolka tak sie nie zachowuje..;/