Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestudiujaca

jak mozna studiowac?

Polecane posty

Gość niestudiujaca

strata czasu i energii. Brak czasu na zakupy randki i imprezy totalna poraszka z tym. najlepiej skonczyc tylko kurs jakis i cieszyc sie zyciiem to recepta na sukces

Gość pieknanieznajoma77
i praca w tesco -.-

Gość niestudiujaca
nie raczje nie mnostwo innych ciekawych rzeczy przyszlosc kariera status spoelczny czekaja otworem dla ludzi nie studiujacych durne kierunki typu jakies inzynierie czy tam historie czy filolohie

Gość tempa ,
wlasnie najlepsze imprezy sa na studiach pipo....

Gość niestudiujaca
no nie wiem czyba zakuwacjac to sa imprezy dziewczyny nie powinny studiowac wg mnie

Gość karakakak
a skąd maja wziąć kase ?

Gość tempa ,
dziewczyny z takim rozumkiem jak ty zdecydowanie nie powinny ;*

Gość niestudiujaca
a wy jestescie facetami czy laskami?

Gość a co dla ciebie jest durnego
w inzynierii??

Gość RAPRAPER
a studiowałeś kiedyś anatomię kobiety w pracowni zacisznego akademika? chomiczku

Gość niestudiujaca
wlasciwie co po studiach mozna robic??

Gość victoria77777
no ja wlasnie nie wiem czy warto ?

Gość darling, you made my day
Prowo, czy nie prowo, ale się wypowiem :D jako że jestem po studiach. Studia to był najpiękniejszy okres mojego życia. Studiowałam ekonomię, studia średnio-trudne. Poznalam mnóstwo ludzi, chodziłam na mnóstwo imprez :D i mnóstwo randek. Podróżowałam razem ze znajomymi, przezyłam mnóstwo przygód, wyjechałam na rok na eramsusa:D Cudowne czasy. Teraz jestem już 3 lata po studiach. Pracuję w międzynarodowej firmie w Warszawie. Zarabiam 3.500 zl netto. Chodzę na uroczyste bankiety firmowe, stać mnie na drogie ciuchy i wakacje 2x razy w roku :) ale wakacje egzotyczne, nie u ciotki w Gdańsku, ale all inclusive np. w Tajlandii. Mój narzeczony, też po studiach, inżynierskich, zarabia ok 6.000 zł. Decyzja o pójściu na studia była najlepsza w moim życiu, szczególnie keidy widzę moje niektóre koleżanki z dawnych lat - fryzjerki, czy kasjerki po zawodówce albo technikum.

Gość niestudiujaca
no nie wiem ale ja takze zmierzam do osiagniecia statusu spolecznego wybralasm swietny kurs ktory zapewni mi honorowa prace oraz zycie z podniesiona glowa wiec nie wiem po co te studia tylko

Gość tttttttttttttttttt345
ale wiesz tka pracw za 3500 mozna po zawodowce miec wiec nie bujaj sie boi twoje 3500 na nikim nie robi wrazenia

Gość RAPRAPER
są ludzie, którzy mają potrzebę pogłębiania swoich horyzontów i tego nie zrozumieją imbecyle po zawodówce, którzy uważają iż praca w Szwabii za 2000 ojro to szczyt marzeń

Gość ech...........................
Nie ma takich kursów dla kobiet... Choć mnie te no............ te za kobietami zjedzą o feministki.. Kurs dla faceta bez studiów z kasą a i owszem. Mechanik Operator maszyn budowlanych od spycharek koparek, zwyżek, OPERTAOR DŹWIGU.... nie kazdy się nadaje. Ale 10 tyś netto zarobisz. Tyle ze raz jesteś w Rzeszowie a potem rok w Szczecinie. Operator cnc Programista cnc Tokarz Frezer Kierowca tira Spawacz tig mig mat itd itd Dla kobiety???????? Nie znam

Gość darling, you made my day
No jasne, ze mozna po zawodówce, np. na wózkach widłowych :D Tyle, że ja pracuję za taką kase umysłowo, przy biurku. A to jest znaczna róznica niż praca fizyczna. Do tego mam ścieżkę awansu i mogę zrobić karierę. Dziś zarabiam 3.500, a za miesiąc dostaję awans i mam 5.000 na rękę

Gość RAPRAPER
ja miałem potrzebę pójścia do najlepszego liceum w mieście i nie zrobiłem tego pod wpływem rodziców i żałuję, ale na studia zamierzam iść dzienne, bo czuję taką potrzebę

Gość moidr56
-fryzjerka(dobra) masazystka(bardzo dobra) grafik prywatne lekcje jezykowenie trzeb a wyzszego

Gość niestudiujaca
mhm no coz ja nie jestem przekonana robie kurs na msazystke a dokladnie specjalizacja masaz stop

Fryzjerka realia max 2 tyś netto. Chyba że wawa Masażystka 2,5 tyś netto chyba że prywata. Grafik fakt... to unisex jest a 6 tyń tetto idzie ukręcić siedząc w domku

Gość miedzynarodowka 32666666666666
ta wszycy piekni i bogaci jak na kafeeee

Gość niestudiujaca
darling, you made my day mysle wiec ze jestem w nieco lepszej sytuacji

Powiecie że wad dyskryminuje ale wychodzi na to że jako kobieta jak nie masz -talentu do grafiki - nie użyjesz dupy i nie staniesz się aktorką / piosenkarką - no zawsze możesz być kurwą... TO sory ale żeby zarobić choćby 3 tyś NA ETACIE a nie na swoim. To bez studiów nie ma szans dla kobiety.

Gość pieknanieznajoma77
niektórzy mają większe ambicje i nie zadowoli ich masowanie czyiś stóp :)

Gość niestudiujaca
to jest praca ktora zapewni mi status spoleczny i szacunek ciesze sie z niej

Obali ktoś moją teorię ?? Nawet jak znasz język by być przysięgłym musisz mieć licencjat. Nie ma kobieta możliwości pracy w pl za 3 tyś bez studiów / znajomości. NA ETACIE. Bo zawsze może otworzyć sklep czy coś. Po prostu nie ma. Chyba że będzie grafikiem. Mechanikiem bo taką spotkałem. Górnikiem w kopalni bo tez widziałem. Kierowcą tira bo tez widziałem. Jednym słowem albo studia albo męski zawód.

Gość niestudiujaca
moim celem jest awansować na główną masażystkę kutasów