Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestudiujaca

jak mozna studiowac?

Polecane posty

Gość darling, you made my day
To super :) Ale widzisz, ja osobiście wolałabym, żeby to mnie ktoś masował stopy, niż ja komuś :) Więc załózmy, że idę do Ciebie i ty robisz mi masaż stóp. I kto ma z naszej dwojki wyższy status społeczny? :)

Gość niestudiujaca
mhm no nie wiem a co bys wtedy czula ? znaczy sie jakbys postrzegala swoj staus spoleczny a moj w tej sytuacji?

Gość niestudiujaca
ciekawi mnie to

Gość miedzynarodowka 32666666666666
Powiecie że wad dyskryminuje ale wychodzi na to że jako kobieta jak nie masz -talentu do grafiki - nie użyjesz d**y i nie staniesz się aktorką / piosenkarką - no zawsze możesz być k**wą... TO sory ale żeby zarobić choćby 3 tyś NA ETACIE a nie na swoim. To bez studiów nie ma szans dla kobiety. pierdolisz... bo to co napisales to realne jest 3 tysie w stolicy to norma .. , chyba ze na twej wsi nie to sie zgodze

Gość niestudiujaca
czekam na odpowiedz darling, you made my day musze poznac co ona chce napisac

Gość niestudiujaca
darling, you made my day odpowiedz nam oje pytanie !

Gość przegrana Ola
mhm a o czzym wy gadacie i po Ci ta darling?

Gość 66ni emma maturrraaa33
ja nie mma matury nawet a zarabiuam ok 5 tys mam sklep wiec mozna

Jak można w ogóle zadać takie pytanie? Studiuje już kolejny rok i wychodzę z założenia, że to najlepszy czas mojego życia. Obowiązki dziecka i prawa dorosłego. Od czasu do czasu napisać referat, a reszta czasu wolnego można poświęcić na imprezy itp. A uczyć się trzeba tak naprawdę dwa razy w roku. A kiedy wreszcie już zdobędę dyplom ze swoim mgr przed nazwiskiem będę mogła celować wyżej niż rozkładanie towarów na półce czy układania komuś włosów całe życie. A i poraŻka nie poraszka http://www.aleksanderdzoga.pl/

Gość ech...........................
Mówiłem bez WŁASNEGO A NA ETACIE Bil gates też studiów nie miał.

Gość 66asika45
ja am w urzedzie miasta 3456 n a reke od 3 lat i mam tylko ogolniak w zus maj te z podobne stawki w urzedzie skarbowym tez.

Gość sadasdasd
gdyby kazdy myslal Twoim tokiem rozumowania, Świat wrocilby do kamienia lupanego.

Gość wiecie co ludzie musllllllll
Sa ludzie , co dla nich stawke 2 tys jest czyms nieosiaglanym:) i nawet jka slysza 4 tys brutto to dla nich szok, al e sa to pieniadze mozliwe wPolsce ale nie dla kazdego to fakt.

Gość w polscde?
gdzie ?????????????????????????????????????????????????????? 3 tys??? chyb a w buredlu..................

Gość nowa alickka67
3-do 10 opiekunka do dzieci:)

Gość heheh ;) he;)
"Brak czasu na zakupy randki i imprezy" - nie znoszę zakupów (jeśli muszę coś kupić idę z listą i załatwiam to w pół godzinki, ciuchy kupuję na allegro), imprezy tez nie są sensem mojego życia, wolę iść do teatru czy na spacer, albo spotkać się ze znajomymi w domu, a randki.. na to zawsze znajdzie się czas, a że mojego męża poznałam przed studiami to po prostu razem zamieszkaliśmy i mieliśmy dla siebie czas. Cóż, widać jednak studia nie są stratą czasu, szczególnie, że oboje kończyliśmy bardzo dobre kierunki i nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem pracy :) jednak zgadzam się z jedną z poprzednich wypowiedzi - jak widać studia nie są dla wszystkich :)