Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mlody_18

Znalezc kobiete.. Niby jak!

Polecane posty

Ilekroć mijam na ulicy jakas kobiete ktora mi sie podoba i gdy ja mijam patrzac sie w nia slysze od niej ironicznę "O Mój Boże". Tak reaguje wiekszosc :(

słuchaj młody nie zwracaj na nie prawie uwagi i nie przypatruj się - rzuć tylko okiem na sekę i tyle one nie lubią jak facet wisi gałami na nich , bo wtedy ich ego niepotrzebnie i bez powodu rośnie...

no więc zwykłe świecenie gałami wystarczy , by kobieta już czuła się jak ksieżniczka? niezły powód

jak ktos sie tak gapi to czuje zazenowanie...i mysle co za oblech wszystkie moje kumpele reaguja tak samo- z niepokojem i irytacja

Gość nie nie nigdy nigdy przenigdy
do autora : pisze sie 'chorobliwie'

Więc czemu z góry zakładasz, że każda kobieta zwraca i to niewiadomo jak podbudowuje jej ego? Może kobiety też potrzebują takowego "chyba że":P

krwawa kobiety akurat potrzebują liczb w powodzeniu , nie muszę chyba tego tłumaczyć - im więcej tym lepiej

kobiety chcą wybierać - jednego , spośród wielu...mają nad tym przewagę , ze to one decydują , który facet wyląduje z nimi... faceci chcą jednej najczęściej od razu , gdy im się spodoba w ciagu pierwszych minut

kobiety tak...a co do mężczyzn , to nie uważam żeby norma facet musiał dowartościowywać się ilością - lecz dziwkarze i ruchacze, to co innego

Cóż, ja nie uważam by lampienie się np. 50latka na dziewczynę wyglądającą na lat 15 było szczególnie dowartościowujące. I nawet jako kobieta nie mam zamiaru się wypowiadać w imieniu wszystkich, bo widać to Ty robisz za nas wrzucając wszystkie do jednego worka.

dobrze więc pokaz mi jedną kobietę , która nie chciałą by miec powodzenia , a wyjmę ją z worka ok?

"im więcej tym lepiej" to nie jest równoznaczne z posiadaniem powodzenia w ogóle. A piszemy ciągle o pierwszym przypadku, a przynajmniej tak mi się wydawało. Tak samo nie znajdziesz mężczyzny który nie chciałby być atrakcyjny dla kobiet. Jednak nie każdej kobiecie zależy by wszędzie gdzie się tylko pojawi wzbudzać zachwyt w płci przeciwnej. Bo są takie które pewności siebie nie opierają głownie (a nieraz jedynie) na wyglądzie.

Gość Marrrtynikka
Obmacywanie wzrokiem uważasz za oznakę powodzenia?

Gość Marrrtynikka
Jeśli tak, to proszę mnie wyjąć z worka.. :P

W tym rzecz, ze wcale sie nie wpatruje a patrze dopiero jak jest ok. 1.17 metra ode mnie. Czyli trwa to max. 2 sek. :o

Gość Yyyyyyyyyyy
Idz do monopolowego ;) Jaki glupek