Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfdfdeee

mój eks i jego nowa dziewczyna czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość dfdfdfdfdfdeee

hej bylam w zwiazku 8 lat!!! zaluje jak cholera no ale bylo minelo to byl toksyczny zwiazek, probowal mnie separowac od znajomych a sam mial kupe lasek w telefonie, seks na sile wielki egoista wszystko zawsze bylo moja wina to ja milamsie starac o mieszkanie, dziecko itd nie zrobilam mu nigdy nic zlego. zdarzylo sie mu po pijaku mnie udezryc wiem ze bylam durna mowic mi o tym nie musicie. dowiedzialam sie ze od 4 miesiecy mnie zdradza laska mlodsza od niego o 8 lat. ona 21 ja 26 on 29. u nas nikt z nikim nie zerwal no ja skonczylam znajomosc jak sie dowiedzialam o tym co robic, klamal mnie w zywe oczy itd niewazne poznal inna znaja sie niby od roku ona kiedys krecila z jego bratem ale jednak wybrala jego podobno kazdy ja przed nim ostrzegal no ale milosc itd od stycznia podobno oficjanie sa razem (mial dwie hehe) zamiszkal u niej od razu ona ma dziecko, mieszka z tata i bratem, oswiadczyl sie jej i zazadla by rzucila tabletki bo chce dziecko. powiedzcie mi czy to mozliwe zeby on sie tak zakochal? rozmawialam z nia powiedziala ze o nia tez jest zazdrosny, sprawdza telefony chcial odseparowac od znajomych itd czy on jest debilem?

Gość dfdfdfdfdfdeee
ktos mi powiedzial ze to desperat ze chce na sile jak najszybciej i miec swiety spokoj bo zadna normalnie myslaca laska go nigdy nie zechce

Gość RAPRAPER
chce zaruchać i zostawić

Debilką to jesteś ty, bo się babrasz w starym bagnie. Zazdrosna o niego jesteś, że wszystko wiesz, co się u nich dzieje? I kto tam niby był toksyczny...

Gość dfdfdfdfdfdeee
nie ta dziewczyna poprosila mnie o spotkanie ja z nim zerwalam jak dowiedzialam sie ze jechal na 2 fronty czytaj prosze uwaznie

Gość dfdfdfdfdfdeee
wiecie mnie przez osiem lat nie dal pierscionka bo to staromodne itd hehe a tutaj od razu? trzymam sie z daleka nie chce miec z nim nic wspolnego dosc mi zmarnowal zycie

Gość tak -.-
jest glupi :)

Gość dfdfdfdfdfdeee
mnie poprostu ciekawi to zachowanie, ja bylam w nim bardzo zaochana ale przejrzalam na oczy lepiej pozno niz wcale

Gość tak -.-
ale pancerna glupsza:)

Gość Tak jest mozliwe taka
zewnetrzna zmiana. Ale jak cie bil upokarzal to i napewno tamto bedzie. To niepodlega zadnej watpliwosci.

Gość dfdfdfdfdfdeee
tzn wiesz co on ze mna tez staral sie o dziecko w tym samym czasie bzykal ja no podwojne zycie a ze mna nie skonczyl i nie wyjasnil sprawy do teraz a jak go zapytalam dlaczego powiedzial ze chcial sie na mnie odegrac za klamstwa-zawsze o wszystko mnie podejrzewał

Gość dfdfdfdfdfdeee
chcialabym poprostu poznac prawde z psychologicznego pkt widzenia, mnie bardzo szybko powiedzial kocham jej tez,placz ma na zawolanie wiecdie ja po 8 latach zaczelam to widziec bylam baardzo zakochana

Gość dziwnasytuacjaa
palant

Gość na żone tylko dziewica
I właśnie dlatego na dziewczynę musi być tylko dziewica, bez złych wspomnień, bez faz, bez zazdrości o to co było kiedyś, bez powrotów do byłych i tych wszystkich innych gówien. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość philowa
poczytaj o psychopatach , jest na kafe prare topicow - ja mialam bardzo podobnie

Gość kochan, tego sienie da czytać
uważnie-znaki interpunkcyjne to podstawa, no!

Gość dfdfdfdfdfdeee
przepraszam, pisalam to bardzo szybko.... o psychopatach???

Gość MonikaLat25
psychopata

Gość takaonablueyesssssssssssssssss
To psychopta , zaburzony emocjonalnie... on boi sie byc sam i chce złapac ta dziewczyne na dziecko.. Ciesz sie ze nie zmarnował Ci życia.. Generalnie nie powinnas sie juz nim i ja interesowac bo Ciebie to juz nie dotyczy ale ja bym ta dziewczyne przestrzegła... zmarnuje jej zycie jak Ciebie uderzył to ja tez bedzie bił.. jak beda mieli razem dziecko ...bedzie go miała całe zycie na głowie...

Gość dcdvdvvvvv
hm ja sie nie wtracam ostrzeglam ja rozmawialam z nia, tylko wiecie ja poprostu czuje sie upokorzona, zalamana tym wszystkim

Gość MonikaLat25
wspolczuje ci ale neistety to psychopata, idiota nie czlowiek